D Çevrimdışı

Dupogzmot

Yeni Üye
13 Kas 2020
1
34
Hello
I need a full software for my TV. Mainboard Vestel MB 120
panel VES490QNEL-2D-UO1
SN 7691631 600082

IMG_20201203_104645.jpg
IMG_20201205_095444.jpg

Can you help me?

O Çevrimdışı

olcay27

Yeni Üye
5 Ara 2020
1
51
Merhaba Adem bey, Televizyonum internete girmiyor, daha önceden kablolu bağlantı kuruyordum, şimdi de bağlanıyor ama örneğin yotube ya da herhangi bir internet sayfasına giremiyorum, kablosuz bağlantı için vestel dongle aldım, kablosuz ağları görmek için sarı tuşa bastığımda etkin hale gelmiyor, emin olmamakla birlikte bu sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum, SatcoDX:MB95_SDX_VV_TR_24_02_2013_.sdx ekranın üstünde de (V2.2.4t) yazılı, yazılım güncellemesi için bana yazılımı göndermeniz mümkünmüdür, şimdiden teşekkür ediyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba Adem bey, Televizyonum internete girmiyor, daha önceden kablolu bağlantı kuruyordum, şimdi de bağlanıyor ama örneğin yotube ya da herhangi bir internet sayfasına giremiyorum, kablosuz bağlantı için vestel dongle aldım, kablosuz ağları görmek için sarı tuşa bastığımda etkin hale gelmiyor, emin olmamakla birlikte bu sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum, SatcoDX:MB95_SDX_VV_TR_24_02_2013_.sdx ekranın üstünde de (V2.2.4t) yazılı, yazılım güncellemesi için bana yazılımı göndermeniz mümkünmüdür, şimdiden teşekkür ediyorum
Selam donanım olarak artık yetersizdir. Android box cihazı almanızı tavsiye ederim

4 Çevrimdışı

4payak

Yeni Üye
5 Ara 2020
4
44
IMG-20201205-WA0001a699fd45d0d7465d.jpg

Hi-level 48HL550 Tv birden kapandı elektrik geliyor fakat ekranda herhangibir görüntü yok...
Full yazılım gönderir misiniz...
Yardımcı Olursanız sevinirim...

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG-20201205-WA0001a699fd45d0d7465d.jpg

Hi-level 48HL550 Tv birden kapandı elektrik geliyor fakat ekranda herhangibir görüntü yok...
Full yazılım gönderir misiniz...
Yardımcı Olursanız sevinirim...
mb82 kurtarmayı denermisin

4 Çevrimdışı

4payak

Yeni Üye
5 Ara 2020
4
44
jacabojacabo Çevrimiçi
18 May 2019
279
50
Yalniz tv ye hic goruntu gelmiyor...
Yüklemek için menü tuşu ve kodları girmem gerekiyor galiba...
Ama açılmayan tv ye nasıl kod gireceğim...
Pek Anlayamadım...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Simsiyah Bir ekran yani...
Hiç açılmıyor tv...
flash belleğin içerisine klasörsüz ugrade_loader.full.pkg yazılımdosyasını içerisine kopyalayın tv ye usb girişe takın uzaktan kumandanın ok tuşuna basılı tutup
tv nin elektrik kaplo fişini 220v prize takın standby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca uzaktan kumanda üzerinden ok tuşu bırakın tv yazılımı yüklemesi bitince
tv açılır ve ya standby da kalır u.k açınca tv ilk kurumda çıkar ve ayrarlarını yaparsınız

4 Çevrimdışı

4payak

Yeni Üye
5 Ara 2020
4
44
Yalniz tv ye hic goruntu gelmiyor...
Yüklemek için menü tuşu ve kodları girmem gerekiyor galiba...
Ama açılmayan tv ye nasıl kod gireceğim...
Pek Anlayamadım...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Simsiyah Bir ekran yani...
Hiç açılmıyor tv...
A- FULL yazılım yükleme yöntemi (mb82 için geçerli olacak adım)
Bu yöntemimi deneyeceğim..?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

flash belleğin içerisine klasörsüz ugrade_loader.full.pkg yazılımdosyasını içerisine kopyalayın tv ye usb girişe takın uzaktan kumandanın ok tuşuna basılı tutup
tv nin elektrik kaplo fişini 220v prize takın standby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca uzaktan kumanda üzerinden ok tuşu bırakın tv yazılımı yüklemesi bitince
tv açılır ve ya standby da kalır u.k açınca tv ilk kurumda çıkar ve ayrarlarını yaparsınız
Şimdi deniyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalniz bendeki dosyanın adı upgrade_loader_nvclean.pkg
Sıkıntı olurmu..?

G Çevrimdışı

green_89

Yeni Üye
4 Ara 2020
4
29
Kanal listesi ara ara kayıyor ve bazı kanallar siliniyor. En son 7. ayda güncelleme yüklemiştim. Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz? Bu problemi nasıl çözebilirim.
WhatsApp-Image-2020-12-05-at-22.26.31.jpg

Geri
Üst Alt