Full yazılım link
Full yazılın talep edebilirmiyim
Try:Hello
I need a full software for my TV. Mainboard Vestel MB 120
panel VES490QNEL-2D-UO1
SN 7691631 600082
Can you help me?
Selam donanım olarak artık yetersizdir. Android box cihazı almanızı tavsiye ederimMerhaba Adem bey, Televizyonum internete girmiyor, daha önceden kablolu bağlantı kuruyordum, şimdi de bağlanıyor ama örneğin yotube ya da herhangi bir internet sayfasına giremiyorum, kablosuz bağlantı için vestel dongle aldım, kablosuz ağları görmek için sarı tuşa bastığımda etkin hale gelmiyor, emin olmamakla birlikte bu sorunun yazılımdan olduğunu düşünüyorum, SatcoDX:MB95_SDX_VV_TR_24_02_2013_.sdx ekranın üstünde de (V2.2.4t) yazılı, yazılım güncellemesi için bana yazılımı göndermeniz mümkünmüdür, şimdiden teşekkür ediyorum
mb82 kurtarmayı denermisin
Hi-level 48HL550 Tv birden kapandı elektrik geliyor fakat ekranda herhangibir görüntü yok...
Full yazılım gönderir misiniz...
Yardımcı Olursanız sevinirim...
mainboard 17mb82s ilk önce mb82 kurtarma yazılımını yükleyin
Hi-level 48HL550 Tv birden kapandı elektrik geliyor fakat ekranda herhangibir görüntü yok...
Full yazılım gönderir misiniz...
Yardımcı Olursanız sevinirim...
Yalniz tv ye hic goruntu gelmiyor...mainboard 17mb82s ilk önce mb82 kurtarma yazılımını yükleyin
flash belleğin içerisine klasörsüz ugrade_loader.full.pkg yazılımdosyasını içerisine kopyalayın tv ye usb girişe takın uzaktan kumandanın ok tuşuna basılı tutupYalniz tv ye hic goruntu gelmiyor...
Yüklemek için menü tuşu ve kodları girmem gerekiyor galiba...
Ama açılmayan tv ye nasıl kod gireceğim...
Pek Anlayamadım...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Simsiyah Bir ekran yani...
Hiç açılmıyor tv...
A- FULL yazılım yükleme yöntemi (mb82 için geçerli olacak adım)Yalniz tv ye hic goruntu gelmiyor...
Yüklemek için menü tuşu ve kodları girmem gerekiyor galiba...
Ama açılmayan tv ye nasıl kod gireceğim...
Pek Anlayamadım...
Yardımlarınızı bekliyorum...
Simsiyah Bir ekran yani...
Hiç açılmıyor tv...
Şimdi deniyorum...flash belleğin içerisine klasörsüz ugrade_loader.full.pkg yazılımdosyasını içerisine kopyalayın tv ye usb girişe takın uzaktan kumandanın ok tuşuna basılı tutup
tv nin elektrik kaplo fişini 220v prize takın standby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca uzaktan kumanda üzerinden ok tuşu bırakın tv yazılımı yüklemesi bitince
tv açılır ve ya standby da kalır u.k açınca tv ilk kurumda çıkar ve ayrarlarını yaparsınız
Yalniz bendeki dosyanın adı upgrade_loader_nvclean.pkgflash belleğin içerisine klasörsüz ugrade_loader.full.pkg yazılımdosyasını içerisine kopyalayın tv ye usb girişe takın uzaktan kumandanın ok tuşuna basılı tutup
tv nin elektrik kaplo fişini 220v prize takın standby led hızlı yanıp sönmeye başlayınca uzaktan kumanda üzerinden ok tuşu bırakın tv yazılımı yüklemesi bitince
tv açılır ve ya standby da kalır u.k açınca tv ilk kurumda çıkar ve ayrarlarını yaparsınız