TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
tkgs yi kapalı konumaalıp denermisinKanal listesi ara ara kayıyor ve bazı kanallar siliniyor. Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
tkgs yi kapalı konumaalıp denermisinKanal listesi ara ara kayıyor ve bazı kanallar siliniyor. Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz?
Nerede olduğunu bulamadım. sistemde veya kanal aramada yok nerede olabilirtkgs yi kapalı konumaalıp denermisin
Standby ışığı hiç yanmıyor...A- FULL yazılım yükleme yöntemi (mb82 için geçerli olacak adım)
Bu yöntemimi deneyeceğim..?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi deniyorum...
Yalniz bendeki dosyanın adı upgrade_loader_nvclean.pkg
Sıkıntı olurmu..?
Standby ışığı yanmıyor...mb82 kurtarmayı denermisin
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Bu tv de tkgs olmadığı yönünde yorumlar okudum. Şurada:tkgs yi kapalı konumaalıp denermisin
donanımsal bir sorun var ozaman yazılımla düzelmezStandby ışığı hiç yanmıyor...
Doğal Olarak yazılımı yükleyemedim...
Ama Usb girişine tableti taktığında şarj ediyor...
Yani elektrik geliyor tv ye ama standby ışığı yanmıyor...
Standby ışığı yanmıyor...
Ama Usb girişinden tableti şarj edebiliyorum...
Yani elektrik geliyor tv ye ama standby ışığı yanmıyor...
sorun olmaz ve standby lamba yanmıyorsa u10 veya u12 spi flashın birisi çökmüştür veya anakartta donanımsal arıza vardır.flash belleğin içi boş ve biçimlendirip klasörsüz olarak kopyalayıp yükleme yapınA- FULL yazılım yükleme yöntemi (mb82 için geçerli olacak adım)
Bu yöntemimi deneyeceğim..?
Şimdi deniyorum...
Yalniz bendeki dosyanın adı upgrade_loader_nvclean.pkg
Sıkıntı olurmu..?
sunny servis garantisi altında olan hı-level 32 ve 40 inç android tv lerde bu sorun vardır servisine müracat ederseniz yazılım yüklemesi yaparlar.aynı sorun devam edermi bilemem.bu tvleri tgs yükleme yokturKanal listesi ara ara kayıyor ve bazı kanallar siliniyor. En son 7. ayda güncelleme yüklemiştim. Yazılım konusunda yardımcı olur musunuz? Bu problemi nasıl çözebilirim.
S.a. Herkese hayırlı geceler.Hocam link ölü sanırım .Tekrar başka sağlayıcıdan yenilermisiniz ? Teşekkürler !!!Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aleyküm SelamS.a. Herkese hayırlı geceler.Hocam link ölü sanırım .Tekrar başka sağlayıcıdan yenilermisiniz ? Teşekkürler !!!
Teşekkür ederim. Bilgim yoktu. Hayırlı geceler.Aleyküm Selam
Alıntı yaptığınız yazıdaki verilen yazılım linki başka bir tv nin barkod bilgilerine ait bulduğunuz her yazılımı tv nize yüklemeyiniz. Tv çalışıyorsa hiç çalışmaz bir duruma gelebilir. Tv nizin sorununu belirtip barkod bilgileri ile yazılım talep edebilirsiniz.
Tv nizin sorununu belirtip barkod bilgileri ile yazılım talep edebilirsiniz.
Yani tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI çekip burada yayınlamalısınTeşekkür ederim. Bilgim yoktu. Hayırlı geceler.
Full yazılım yüklerseniz güncelliğini yitirir.
resimde seri no varmı anlayamadım tv arkasındaki yazıda olan bir şey ise duvara monte aparatının arkasında kalmış gerekirse sökerim.
çekirdek yazılım sorunsuz bir şekilde yükledim full yazılım da yüklemek istiyorum.
usb üzerinden izlediğim filmlerde ses gelmiyor bazen bu sorun çözülsün versiyon önemli değilFull yazılım yüklerseniz güncelliğini yitirir.