M Çevrimdışı

mehmet soyuguzel

Yeni Üye
5 Ara 2020
25
29
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
çok teşekkür ederim :) flash belleğim 8 gb olduğu için olmadı 4 gb flash bellek aryorum ulaşıncan umarım olur :)

tolgacel Çevrimdışı

tolgacel 

Yeni Üye
6 Ara 2020
5
49
Yazılım klasörsüz ve dosyasız olarak flash belleğe kopyalanacak tv boot ta çakılı kaldığı için Gb olarak büyük flash bellekleri görmeyebiliyor.
usb bellek boyutunu 4 gb fat32 usb bellek yapıp formatladım ve klasör ve dosya olmadan söylediğiniz gibi yaptım fakat öndeki led hızlı yanıp sönmeye başlamıyor yavaş bir şekilde 3-5 sn yanıp sönüyor sadece

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
usb bellek boyutunu 4 gb fat32 usb bellek yapıp formatladım ve klasör ve dosya olmadan söylediğiniz gibi yaptım fakat öndeki led hızlı yanıp sönmeye başlamıyor yavaş bir şekilde 3-5 sn yanıp sönüyor sadece
Tv yi izlerken Usb portuna flash bellek taktığınızda tv bellek içeriğini hemen görüyor mu yuvada kararmalar oksitlenmeler var ise bu yazacaklarımı tv kapalıyken yapın fiş te çekilmiş olsun usb belleği 8-10 Defa çıkartıp geri takın kararmaları törpülemiş gibi azaltır. Bu işlemi de denedikten sonra halen yazılımı almıyorsa Tv nin başka full yazılımı yok çökebilir yüklemeye çalışmayın. Çalışan tv den de olmayın. Tv nin OK tuşunun çalıştığından da emin olun varsa farklı kumanda deneyin.

tolgacel Çevrimdışı

tolgacel 

Yeni Üye
6 Ara 2020
5
49
Tv yi izlerken Usb portuna flash bellek taktığınızda tv bellek içeriğini hemen görüyor mu yuvada kararmalar oksitlenmeler var ise bu yazacaklarımı tv kapalıyken yapın fiş te çekilmiş olsun usb belleği 8-10 Defa çıkartıp geri takın kararmaları törpülemiş gibi azaltır. Bu işlemi de denedikten sonra halen yazılımı almıyorsa Tv nin başka full yazılımı yok çökebilir yüklemeye çalışmayın. Çalışan tv den de olmayın. Tv nin OK tuşunun çalıştığından da emin olun varsa farklı kumanda deneyin.
tv açıkken usb yi takınca 2 saniye içinde hızlı bir şekilde görüyor ve usb ekranına otomatik geçiyor o yüzden oksitlenme olduğunu düşünmüyorum
OK tuşu ise TV açıkken sorunsuz çalışıyor orda da sorun olmadığına eminim.
Fişe takılınca öndeki led hızlı yanıp sönmeye başlamıyor sorun çözülmedi fakat gene de vakit ayırdığınız için teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
tv açıkken usb yi takınca 2 saniye içinde hızlı bir şekilde görüyor ve usb ekranına otomatik geçiyor o yüzden oksitlenme olduğunu düşünmüyorum
OK tuşu ise TV açıkken sorunsuz çalışıyor orda da sorun olmadığına eminim.
Fişe takılınca öndeki led hızlı yanıp sönmeye başlamıyor sorun çözülmedi fakat gene de vakit ayırdığınız için teşekkürler.
Rica ederim.

M Çevrimdışı

mstfyvs

Yeni Üye
17 Eki 2020
3
34
Merhaba, Vestel 43UA8900 4K Tv anakartı 330LB/MB100 için Bein Connect uygulamasını yüklemenin bir yolu var mıdır?

B Çevrimdışı

By_runo

Yeni Üye
6 Ara 2020
4
35
Merhaba vestel 42 fa 7500 mb96
tv var. Youtube giriyor video açıyor ama bir kaç dakika sonra tv reset atıyor veya donuyor. Çözümü var mı acaba. Umarım yardımcı olursunuz.?

IMG_20201206_171556b9311a131c623937.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Merhaba vestel 42 fa 7500 tv var. Youtube giriyor video açıyor ama bir kaç dakika sonra tv reset atıyor veya donuyor. Çözümü var mı acaba. Umarım yardımcı olursunuz.?
Tavsiye Forumuna hoş geldiniz.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin veya MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen görüntüyü ekleyin.

M Çevrimdışı

mehmet soyuguzel

Yeni Üye
5 Ara 2020
25
29
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
dediğiniz işlemleri yaptım fakat hala standby tuşu kırmızı yanıp sönmeye devam ediyor ve tv açılmıyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Merhaba vestel 42 fa 7500 mb96
tv var. Youtube giriyor video açıyor ama bir kaç dakika sonra tv reset atıyor veya donuyor. Çözümü var mı acaba. Umarım yardımcı olursunuz.?

IMG_20201206_171556b9311a131c623937.jpg
Tv niz MB96 Anakarta sahip günümüz teknolojisinde smart potallar güncelleme alıp ram da ve işlemcide daha çok alana ihtiyaç duyduğu için MB96 Anakart donanımsal olarak yetersiz kaldı. Sadece youtube yazılımı var. İlgili yazılımı yükleyince de tv nin kablolu ağ bağlantısı devre dışı kalıyor. Vezzy 200 Harici usb modem kullanmanız gerekir.

Geri
Üst Alt