Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
yükledimSize yazılım verilmişti yüklemediniz mi?
Diseqc ayarını mutlaka yapın linki kontrol edin.merhabalar yüklemeyi sorunsuz tamamladım güncel sorunlar devam ediyor ve ek olarak su anda uydu sinyali alamıyorum
formda yeniyim sanırım evabı başka yere yazdımyükledim
hocam burada bir şey çıkmıyorDiseqc ayarını mutlaka yapın linki kontrol edin.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2025
2025 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Insert the USB flash drive into the USB input port of the television. While plugging in the power plug of the television, press the OK button on the remote control 5-10 times in rapid succession, release it, release it, when the software starts to load, release the button and wait for the loading process to finish.Thanks for sharing
I tried with the method mentioned as described on this forum but its not picking up
Format the USB drive with Fat32
Switch off the TV, Put the USB, while pressing the ok button put the power plug on. after few blinks just red light and nothing happen.
Diseqc ayarının yapılması gerektiği ve hazır kanal listesi var nasıl yükleneceği yazıyor.formda yeniyim sanırım evabı başka yere yazdım
hocam burada bir şey çıkmıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.merhabalar tv açılamıyor iki kere deneyip kapanıyor yazılım alabilir miyim?
![]()
Hocam kurulum ayarlarında disegc ayarlarını bulamadım kanal arama dvb-s. Var ama bütün kurulum menüsünü taradım disengc ayarı yokDiseqc ayarının yapılması gerektiği ve hazır kanal listesi var nasıl yükleneceği yazıyor.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
2024 Yılına ait aylık güncellenen hazır kanal listesidir. Usb flash bellek ile yüklenir. Android tv için de uyumludur. Vestel üretimi dahili uydulu led ve lcd televizyonlar için dört adet farklı kanal listesi hazırladım. ÖNEMLİ: Çatıda tek çanak anten olsa bile (Merkezi sistem dahil)...tavsiyeforumu.com
Tv yi ilk kuruluma dönderin tv kapanıp bütün ayarlar sıfırlanmış halde açılacak dil ülke seçiminden sonra gelen listede yayın tipini uydu seçin uydu seçince diseqc listesi gelirHocam kurulum ayarlarında disegc ayarlarını bulamadım kanal arama dvb-s. Var ama bütün kurulum menüsünü taradım disengc ayarı yok
![]()
selam ustalarım kolay gelsin sunny tvc.ms6m181.5 lc panelli dump lazım
Hocam dediğinizi bir kaç kez uyguladım versiyonu yukledikten sonra ama dil seçeneğini atlıyor hatta versiyonu tekrar yükledim ikinci yuklememem dede dil seçimi çıkmadıTv yi ilk kuruluma dönderin tv kapanıp bütün ayarlar sıfırlanmış halde açılacak dil ülke seçiminden sonra gelen listede yayın tipini uydu seçin uydu seçince diseqc listesi gelir
İşlerden fırsat buldukça bakıyorum menü 4725 Diagnostic Ok Fabrika ayarları OK yapın.Hocam dediğinizi bir kaç kez uyguladım versiyonu yukledikten sonra ama dil seçeneğini atlıyor hatta versiyonu tekrar yükledim ikinci yuklememem dede dil seçimi çıkmadı
I have the BIN for the flash memory from Selecline. Same motherboard and same panel. Do you want to try?selamaleykum
Vestel satellite 39FD5050 spi flash dump dosyası lazım
![]()
![]()
![]()
Hayırlı işler dilerim