Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,899
full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükleyip sonucu yazın![]()
Sa arkadaşlar. Toshiba TV Açılırken sürekli kapanıyor. Yazılım atılması mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükleyip sonucu yazın![]()
Sa arkadaşlar. Toshiba TV Açılırken sürekli kapanıyor. Yazılım atılması mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel westwood WES43296UHD17
hocam tvde uygulamalar açılmıyor güncel yazılım gönderebilir misiniz?
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.USTAM 48FD5400 VESTEL 17MB140 AÇILIŞTA VESTEL YAZISI GELİP KAPANIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Thank you.I have nothing in the archive to help you. Sorry.
Teşekkür ederim hocam hemen deneyeceğimfull yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükleyip sonucu yazın
Hocam çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde yaptım. Düzeldi. Şuan açılıyor Televizyonfull yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz. yükleyip sonucu yazın
I have it from Finlux. Same motherboard, same panel. Try at your own risk.Thank you.
One more question
Do you have sw for any TV mark with this board 17MB211s and this display?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim Televizyon normal uydu kanallarında izlerken herhangi bir sıkıntısı yok ama uygulamalarda izlerken sıkıntı oluyor örneğin TiVibu izlerken kanalların hepsini açmıyor özellikle de spor kanallarını açmıyor Türk Telekom ile görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler Bir de ana ekrandaki uygulamaları silmek istediğim zaman daha önce silebiliyordum şimdi silemiyorum ilk kurulumdan tekrar kurulum yaptım herhangi bir değişiklik olmadı 47 25 menüsünden fabrika ayarlarına geri dön yaptım düzeldi ama birkaç gün sonra tekrar aynısı oldu tekrar 47-25'ten fabrika ayarlarına dönmek istedim bu sefer oradan da ayarlara dönüş yapmadı
![]()
ustam çok teşekkür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba Vestel logo geliyor ve tekrar kapanıyorç Yazılım mı atmak gerekecekö yardımcı olabilir misiniz?
Tesekkurler
![]()