İlginiz için çok teşekkür ederim verdiğiniz talimatları harfiyen uyguladım ve TV açildi teşekkürler tavsiyeforumu.comkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim verdiğiniz talimatları harfiyen uyguladım ve TV açildi teşekkürler tavsiyeforumu.comkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Merhaba efendim. Yazılımı yükledim ve ilk kurulum menüsüne geldi ama tv kumandayı hiç bir şekilde algilamiyor. Farklı bir kac vestel kandasi denedim, alici gözü degistirdim ama sonuc ayni. Yardimci olursaniz sevinirimfull yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.
You are an old user. You know the rules. Write in Turkish or English.Helló!
Segítségre van szükségem!
Tv bekapcsol, háttérvilágítás van, de kép nincs!
Köszönöm szépen!
![]()
![]()
![]()
Ön régi felhasználó. Tudod a szabályokat. Írj törökül vagy angolul.
Merhaba!You are an old user. You know the rules. Write in Turkish or English.
I don't have software for this model. I have from Toshiba with the same motherboard and the same panel. Do you want to try?Helló!
Köszönöm szépen!
![]()
![]()
![]()
Please can you send me this SW, i want to tryI don't have software for this model. I have from Toshiba with the same motherboard and the same panel. Do you want to try?
Full software. Try at your own risk.Helló!
Köszönöm szépen!
![]()
![]()
![]()
Ehhez a modellhez nincs szoftverem. Nekem a Toshibától van ugyanaz little alaplap és ugyanaz a panel. Melyik akarod próbálni?
Ehhez a modellhez nincs szoftverem. Nekem a Toshibától van ugyanaz little alaplap és ugyanaz a panel. Melyik akarod próbálni?
Evet, çok teşekkür ederim!Ehhez a modellhez nincs szoftverem. Nekem a Toshibától van ugyanaz az alaplap és ugyanaz a panel. Ki akarod próbálni?
Maalesef olmaz bu şekilde ama tv açıp servis fotosunu atarsan belkiArkadaslar bu etiket var full yazılım arıyorum yardımcı olurmusunuz
![]()