Üzgünüm ama bu tuner arızasına benziyor maalesef.
cevap için teşekkürler ama yinede bir yazılım atmayı denemek istiyorum
ayrıca eğer tuner arızasıysa anakartın mı değişmesi gerekir
Üzgünüm ama bu tuner arızasına benziyor maalesef.
Rica ederim , evet yeni bir kart alman lazım yazılımla düzelmez,çünkü menü tuşuna bastığında görüntü güzel,kanal izlerken kötü, ben kısaca" tuner" diyorumcevap için teşekkürler ama yinede bir yazılım atmayı denemek istiyorum
ayrıca eğer tuner arızasıysa anakartın mı değişmesi gerekir
Rica ederim , evet yeni bir kart alman lazım yazılımla düzelmez,çünkü menü tuşuna bastığında görüntü güzel,kanal izlerken kötü, ben kısaca" tuner" diyorum
Elinize emeğinize sağlık yazılım çalıştı.Merhabalar vestel televizyonundaki kırmızı ışık yanıp sönüyor vestel logosu gözüktükten sonra kayboluyor ve tv açılmıyor.
Televizyonun donanımı orijinal herhangi bir değişiklik yapılmadı.
Nasıl bir yol izlemeliyiz.
VESTEL
MODEL NO: SATELLITE 32FB5000 32'' LED TV
10110489 1802800273
-SN: 7984441 800273
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba
Logo gelip reset atıyor. Yazılım rica ederiz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.selamaleykum
Vestel satellite 39FD5050 logoda kaldı kurtarma yazılımı lazım
hayırlı işler dilerim
Tv kapağını açıp içerisindeki ana kart resmini buraya ekleyin sizin tv mb140 Ana kartlı eklediğiniz linkte mb82 Var. Sizin tv ye bu kodlar olur 23441663 - 23435796 - 23659866 Başka kodlu ana kart alırsanız sorun yaşarsınız.teşekkürler yukarda arka etiketini vermiştim anakart alırken seri numarsı SNL ve VPAZ numaraları ile uyumlu olması şartmı yoksa sadece model numarası ile uyumlu olması yetterli mi?
google dan baktım fiyat olarak 2 adet satış bulabildim biri 200TL diğeri 800TL
arada çok fark var 800 olan merterelektronik
200 olan pek gerçekçi gelmedi ama linki buraya atayım sice alınırmı ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
birde sizin önereceğiniz bir link var mı ? güvenilirlikte önemli
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
full yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.Merhaba efendim kolay gelsin. Vestel tv logoda takılı kalıyor. Yazılım desteğinde bulunabilir misiniz. Teşekkür ederim iyi çalışmalar