Bi yerde çalışıyordum kendi yerimi açtım şimdi uğraşıyorum öyleneiş yapıyosun vardıyalımısın
Bi yerde çalışıyordum kendi yerimi açtım şimdi uğraşıyorum öyleneiş yapıyosun vardıyalımısın
boşuna gönderme çünkü sana zaten cevabını vermiş bidaha verceğini sanmıyom kırkkıralla barışık teraspy abiye neler yazdın kocaforumda herkez okudu şimdi derman bekliyon bekleme servise ver birazda servis kazansın bak aşağda vermiş cevabını kolaylıklar diliyorum diye ve topu yokoonnoya atmış çekilmiş kenaraMerhaba teraspy
Vestel MB 140 panel için ters görüntü olayını çözmeye çalışmıştık İstanbul dışında işlerim Dolayısıyla sizlerle irtibat kuramadım sizin panel dosyasında yapmış olduğunuz düzeltme dosyası Maalesef işe yaramadı görüntü halen ters duruyor.
S starboss,
Merhaba Bir müddetdir İstanbul dışında olduğum için Forum'a giremedim. Vestel mb140 panel ters görüntü için uğraşmıştık gönderdiğiniz Yeni panel dosyası ile görüntü düzelmedi halen ters.
Bu arada panel dosyası nasıl gönderiliyordu unutmuşum.yeniden size göndermek için ne yapmalıyım.
Kolaylıklar diliyorum.
How about master yokoono
1. Does it have sound?Merhaba, televizyonumla ilgili bana biraz yardım etmek isterim.
Bir TurboX Smart TV 55inc'im var. Sorun şu ki logoyu gösteriyor ve sonra siyah ekranda kalıyor. Tüm voltajları karıştırdım ve her şey yolunda. Lütfen bunu da deneyebilmem için bana tam bir yazılım verebilir misiniz?
Model txv-u5570sm t
Seri 8131647 801384
Anakart 17mp130p
Panel Modeli ves550qndl -2d -n12
Ayrıca etiketten, panelden ve anakarttan bazı resimler ekleyeceğim
Tekrar çok teşekkür ederim ve kötü türkçem için özür dilerim
Evet anteni hangi kanala bağlarsam bağlayayım ses duyuyorum ama başka bir şey yapmama izin vermiyor.1. Does it have sound?
2. Shine a strong flashlight and see if the image is visible.
"Bir TurboX Smart TV 55inc'im var. Sorun şu ki logoyu gösteriyor ve sonra siyah ekranda kalıyor. Tüm voltajları karıştırdım ve her şey yolunda. Lütfen bunu da deneyebilmem için bana tam bir yazılım verebilir misiniz?"Bir TurboX Smart TV 55inc'im var. Sorun şu ki logoyu gösteriyor ve sonra siyah ekranda kalıyor. Tüm voltajları karıştırdım ve her şey yolunda. Lütfen bunu da deneyebilmem için bana tam bir yazılım verebilir misiniz?
evet kullanıyorum Google çeviri , Kötü dilim için tekrar özür dilerim."Bir TurboX Smart TV 55inc'im var. Sorun şu ki logoyu gösteriyor ve sonra siyah ekranda kalıyor. Tüm voltajları karıştırdım ve her şey yolunda. Lütfen bunu da deneyebilmem için bana tam bir yazılım verebilir misiniz?"
I used google translate and you wrote that you don't have an image.
1. You can write in Englishevet kullanıyorum Google çeviri , Kötü dilim için tekrar özür dilerim.
Anteni taktığımda görüntü alıyorum ama bir süre sonra donuyor. logodan sonra antenim olmadığında siyah bir ekranı var ama arka ışığı var
Full software. Try at your own risk.oh ok then .
i dont think its the backlight because its turned on all the time . Can you give me a link of the software to try that ?
Kötü bir niyetim yoktu.Sanırım yazdıklarım maksadını aştı.Böyle güzel bir paylaşım sitesinde olmak çok güzel.boşuna gönderme çünkü sana zaten cevabını vermiş bidaha verceğini sanmıyom kırkkıralla barışık teraspy abiye neler yazdın kocaforumda herkez okudu şimdi derman bekliyon bekleme servise ver birazda servis kazansın bak aşağda vermiş cevabını kolaylıklar diliyorum diye ve topu yokoonnoya atmış çekilmiş kenara
Merhaba, ilginize teşekkür ederim ama maalesef yazılım çalışmadı.kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.