Anladım kusura bakmayın buraya yeni kayıt oldum mesaj yazmayı bile zor buldum. 40fb 5050 ne demek rica etsem detaylandırırmısınızyazılım talebi 40 fb 5050
yazılım talebi 40 fb 5050 televizyon için yazılıö talebi
Anladım kusura bakmayın buraya yeni kayıt oldum mesaj yazmayı bile zor buldum. 40fb 5050 ne demek rica etsem detaylandırırmısınızyazılım talebi 40 fb 5050
yazılım talebi 40 fb 5050 televizyon için yazılıö talebi
İyi akşamlar Ustalarımızdan full yazılım için yardım bekliyorum.iyi akşamlar sayın ustalarım
Aşağıda bilgilerini verdiğim uydulu cihazımda LNB voltajı ve entegre voltajları normal,çanak ayarı iyi olduğu halde çok az sayıda
kanal bulmaktadır.Full yazılım denemek istiyorum.Yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.
NEXON 40NX590 Smatr tv
MAİN :17MB96 (10098425 23286113)
27401728
SN :7398405 500065
10098425 1508
bu kart için elimizde yazılım yokİyi akşamlar Ustalarımızdan full yazılım için yardım bekliyorum.
bu konunun 1. mesajını okuyun. sizden istenilen bilgileri buraya yazınAnladım kusura bakmayın buraya yeni kayıt oldum mesaj yazmayı bile zor buldum. 40fb 5050 ne demek rica etsem detaylandırırmısınız
teşekkür ederim ustambu kart için elimizde yazılım yok
indirebilrsin49hl550 MB140 kurtarma yapmak istiyorum dosyayı indirebilir miyim
ben yardımcı olayım pilini değiştir çalışır17mb211 kumanda kontrol etmiyor yardımcı olabilrimisiniz
17mb211 kumanda kontrol etmiyor yardımcı olabilrimisiniz
17mb211 kumanda kontrol etmiyor yardımcı olabilrimisiniz
birde fazla kumanda denedim gözünüde değiştim fakat gene çalılmıyor kumanda ve kumandalarindirebilrsin
ben yardımcı olayım pilini değiştir çalışır
kardeş 2021denberi üyemişin yani yazılım nasıl istenir bilmen lazım bilmiyosan da ilk mesajı oku orda yazıyo herşey buradakiler falcı değiller nerden bilsinler senin televizyonun serinumarasınıbirde fazla kumanda denedim gözünüde değiştim fakat gene çalılmıyor kumanda ve kumandalar
işi bırakmıştım geri dönünce böyle oluyor kusura bakmakardeş 2021denberi üyemişin yani yazılım nasıl istenir bilmen lazım bilmiyosan da ilk mesajı oku orda yazıyo herşey buradakiler falcı değiller nerden bilsinler senin televizyonun serinumarasını
neiş yapıyosun vardıyalımısınişi bırakmıştım geri dönünce böyle oluyor kusura bakma