Kaybolmamışsın bak 3 kere atmışsın problemiMerhaba resimdeki model numarali tv de fise takinca isik yanip sonuyor sonra uzun yanip komple sonuyor hic acilmiyor full yazilim aradim ama link bulamadim, talep olustur falan dedi kayboldum forumda.
![]()
Merhaba resimdeki model numarali tv de fise takinca isik yanip sonuyor sonra uzun yanip komple sonuyor hic acilmiyor full yazilim aradim ama link bulamadim, talep olustur falan dedi kayboldum forumda.
![]()
Merhaba resimdeki model numarali tv de fise takinca isik yanip sonuyor sonra uzun yanip komple sonuyor hic acilmiyor full yazilim aradim ama link bulamadim, talep olustur falan dedi kayboldum forumda.
![]()
TV : Horizon original board
mainboard 17MB211s v0
There is a newer software core version for this bord?
![]()
![]()
I have nothing in the archive to help you. Sorry.
![]()
Sa arkadaşlar. Toshiba TV Açılırken sürekli kapanıyor. Yazılım atılması mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Main cod 17MBxxxx ???.
Koydeyim internet zor cekiyor bastim cevap yaz butonuna gittigini gostermedi. Tekrar tekrar basinca meger gitmis bu seferde mesajlari birlestirdi otomatik ,nasil ayirip gereksizleri silecegimi bulamadim.Insallah yardimci olurlar hic biseyi degismemis tvnin ilk gunku orjinal haliyle bozuldu.Kaybolmamışsın bak 3 kere atmışsın problemiUstalar giriş yapınca cevap verirler mutlaka
![]()
Anakart fotoğrafı mı gerekiyor tam anlamadımMain cod 17MBxxxx ???.
Do you know the panel code (VES315xxx-xx-xx) ???.
Inside, on a white label, the panel code is written. Its code is written on the motherboard.Anakart fotoğrafı mı gerekiyor tam anlamadım
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba resimdeki model numarali tv de fise takinca isik yanip sonuyor sonra uzun yanip komple sonuyor hic acilmiyor full yazilim aradim ama link bulamadim, talep olustur falan dedi kayboldum forumda.
![]()