mb211 OTA yani tv üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bizde core yazılımları sizdeki yüklü olana göre eski.Televizyonum şuan güncel mi acaba?
![]()
![]()
Hello, we have software for televisions produced for Türkiye. There is no software produced outside of Turkey. Master![]()
![]()
Hi Admin,
I need full software for 55ul2063 MB230 V051193 SVN 314046...can you please share
![]()
Hi Admin,
I need full software for 55ul2063db MB230 V051193 SVN 314046...can you please share
Etiketteki rakamlar okunmuyor.selamun aleyküm mb211 kart vardı üzerinde mb211s anakart taktım logo yüklemeye çalışırken yanlış birşeyler yaptım galiba stnbyda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi Admin,
I need full software for 55ul2063 MB230 V051193 SVN 314046...can you please share
![]()
Hi Admin,
I need full software for 55ul2063db MB230 V051193 SVN 314046...can you please share
I have this. Try at your own risk.Hello, we have software for televisions produced for Türkiye. There is no software produced outside of Turkey. Masteryokoono can help you. I tagged him and he will see your post when he logs into the forum.
Google translate
merhabalar yüklemeyi sorunsuz tamamladım güncel sorunlar devam ediyor ve ek olarak su anda uydu sinyali alamıyorumYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhabalar öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim Televizyon normal uydu kanallarında izlerken herhangi bir sıkıntısı yok ama uygulamalarda izlerken sıkıntı oluyor örneğin TiVibu izlerken kanalların hepsini açmıyor özellikle de spor kanallarını açmıyor Türk Telekom ile görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler Bir de ana ekrandaki uygulamaları silmek istediğim zaman daha önce silebiliyordum şimdi silemiyorum ilk kurulumdan tekrar kurulum yaptım herhangi bir değişiklik olmadı 47 25 menüsünden fabrika ayarlarına geri dön yaptım düzeldi ama birkaç gün sonra tekrar aynısı oldu tekrar 47-25'ten fabrika ayarlarına dönmek istedim bu sefer oradan da ayarlara dönüş yapmadı
![]()
Thanks for sharingI have this. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unzip soft.Thanks for sharing
I tried with the method mentioned as described on this forum but its not picking up
Format the USB drive with Fat32
Switch off the TV, Put the USB, while pressing the ok button put the power plug on. after few blinks just red light and nothing happen.