Hocam onu da denedim direk menü ekranı açıldıİşlerden fırsat buldukça bakıyorum menü 4725 Diagnostic Ok Fabrika ayarları OK yapın.
Hocam onu da denedim direk menü ekranı açıldıİşlerden fırsat buldukça bakıyorum menü 4725 Diagnostic Ok Fabrika ayarları OK yapın.
yes masterI have the BIN for the flash memory from Selecline. Same motherboard and same panel. Do you want to try?
Güncelleme yazılımı sizin bahsettiğiniz bölümleri etkilemez tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin full yazılım varsa yetki verilir yoksa servisten destek almanız gerekiyor.Hocam onu da denedim direk menü ekranı açıldı
Hocam 4725 ten fabrika ayarlarına dönmeme olayı versiyon yüklemeden öncede vardıGüncelleme yazılımı sizin bahsettiğiniz bölümleri etkilemez tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin full yazılım varsa yetki verilir yoksa servisten destek almanız gerekiyor.
selam.selam ustalarım kolay gelsin sunny tvc.ms6m181.5 lc panelli dump lazım
tamam oldu teşekkür ederim kolay gelsi iyi çalışmalar..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
tvc.ms6m181.5 tunersiz lg panelli dump.ilk önce mainboard üzerindeki kondastörleri yenileyin.stnbydan çıkmazsa dump atın yine çıkmazsa hdmı ıc bozuktur hdm den topraklama almış ise hdmı ıc ve işlemciye kadar bozulabiliyor.dosya rar şifresi pm olarak gönderdimselam ustalarım kolay gelsin sunny tvc.ms6m181.5 lc panelli dump lazım
Rica ederiz.tamam oldu teşekkür ederim kolay gelsi iyi çalışmalar..
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatli okuyun uygulayın sonucu yazın.Hocam 4725 ten fabrika ayarlarına dönmeme olayı versiyon yüklemeden öncede vardı
![]()
Televizyondan yapıyorum ama değişmiyor. Sürekli YouTube'da donma. Kanal geçişlerinde donma. Bazen kumanda hiç anlamıyor fişi çıkıp takınca düzeliyor.mb211 OTA yani tv üzerinden güncelleyebilirsiniz. Bizde core yazılımları sizdeki yüklü olana göre eski.
hocam maalesef yukleyemedim ok basılı tutunca tv direk açılıp sonra kapanıyor ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatli okuyun uygulayın sonucu yazın.
Fişi prize takarken OK tuşuna seri bir şekilde led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayıncaya kadar bas bırak yapın yüklenecektir.hocam maalesef yukleyemedim ok basılı tutunca tv direk açılıp sonra kapanıyor ışık hızlı hızlı yanıp sönmüyor.