By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,258
Donanımsal arıza vardırTelevizyondan yapıyorum ama değişmiyor. Sürekli YouTube'da donma. Kanal geçişlerinde donma. Bazen kumanda hiç anlamıyor fişi çıkıp takınca düzeliyor.
Donanımsal arıza vardırTelevizyondan yapıyorum ama değişmiyor. Sürekli YouTube'da donma. Kanal geçişlerinde donma. Bazen kumanda hiç anlamıyor fişi çıkıp takınca düzeliyor.
Yazılım verildi bildirimin kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Regal 28"tv var. Fişe takınca regal yazısı gelip gidiyor. Kumandadan bir tuşa basınca yine aynısı oluyor regal yazısı çıkıyor sonra kayboluyor, bir kaç saniye hafif bir mavilikten sonra kapanoyor
. Yardımcı olabilecek arladaşlar varmı acaba
![]()
Regal 28r4010h 28 fişe takılınca regal yazısı geliyor ve kayboluyor. Kumandadan açınca yine regal yazısı geliyor ve kayboluyor ekranda mavilik oluşuyor ve oda kapanoyor
![]()
![]()
Bu şekilde de muvaffak olamadıkFişi prize takarken OK tuşuna seri bir şekilde led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayıncaya kadar bas bırak yapın yüklenecektir.
Harikasınız teşekkür ederim. Sorun çözüldüYazılım verildi bildirimin kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederiz.Harikasınız teşekkür ederim. Sorun çözüldü![]()
Daha önce bulduğunuz herhangi bir yazılımı yüklediniz mi?Bu şekilde de muvaffak olamadık![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı oarada yazıyor uygulayın sonucu yazın.VESTEL 32H8300 kurtarma yazılımı arıyorum
10125005 2009000421
SN:8494564 000421
17MB140TC
vestel logosu gelip gidiyor
VESTEL 32H8300 yazılım arıyorum
Hayır bundan önce gönderdiğiniz çekirdek yazılımı yükledimDaha önce bulduğunuz herhangi bir yazılımı yüklediniz mi?
Flash bellek içerisinde sadece resimdeki dosyalar olacak zipli olarak yüklenmez zipten çıkardınız mı?Hayır bundan önce gönderdiğiniz çekirdek yazılımı yükledim
I didn't get any results, thanks anyway.BIN for flash memory
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BIN for flash memory. Try at your own risk.t.ms18vg.75b.12073 spi flash varmı ?
![]()
![]()
![]()
![]()
I didn't get any results, thanks anyway.
Is there another file?
Good day
Yes, I know.BIN for flash memory. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Here we are discussing televisions with Vestel electronics.
L.E. I think you know that the requested and received software are written with the programmer.