By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,056
Flash bellek içerisinde sadece resimdeki dosyalar olacak zipli olarak yüklenmez zipten çıkardınız mı?Hayır bundan önce gönderdiğiniz çekirdek yazılımı yükledim
Flash bellek içerisinde sadece resimdeki dosyalar olacak zipli olarak yüklenmez zipten çıkardınız mı?Hayır bundan önce gönderdiğiniz çekirdek yazılımı yükledim
I didn't get any results, thanks anyway.BIN for flash memory
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BIN for flash memory. Try at your own risk.t.ms18vg.75b.12073 spi flash varmı ?
I didn't get any results, thanks anyway.
Is there another file?
Good day
Yes, I know.BIN for flash memory. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Here we are discussing televisions with Vestel electronics.
L.E. I think you know that the requested and received software are written with the programmer.
AynenFlash bellek içerisinde sadece resimdeki dosyalar olacak zipli olarak yüklenmez zipten çıkardınız mı?
Benim tv nin aynısı yazılım bulamadım 2 tane buldum acılıyor görüntü baş aşağı yazılım buldunuz mu ??Merhaba iyi çalışmalar ekte resimleri bulunan ürün için full yazılım ihtiyacım bulunmaktadır yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cihazda açılmama problemi vardı kurtarma yazılımından sonra ekran RGB yapıyor osd çıkmıyor. Kart değişimi olmadı.
Size bizim tarafamızdan yazılım verilmemiş.?
Tv kırmızı ışıkta yanıp sönüyor acilmiyordu yazılım yükledim ekran ters oldu açıldı ama düzeltemedim yardimlarinizi bekliyorum
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba iyi çalışmalar ekte resimleri bulunan ürün için full yazılım ihtiyacım bulunmaktadır yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cihazda açılmama problemi vardı kurtarma yazılımından sonra ekran RGB yapıyor osd çıkmıyor. Kart değişimi olmadı.
yok hocam verilmedi arıyorum halaSize bizim tarafamızdan yazılım verilmemiş.?
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.17mb140 v1 Titanium V1.38.23.0
yazılımı indireceğim fakat istek yapmanız gerekiyor diyor yardımcı olabilirminiz yazılım bölümünden yazılım indiremiyorum.
üstat bizim forumdaki işleyiş farklı, kafanıza göre yazılım yüklemenize müsade etmiyoruz. Yazılımlar kişiye özel olarak veriliyor boşuna forum içi arama yapmayın.yok hocam verilmedi arıyorum hala