M Çevrimdışı

myrbojko

Yeni Üye
28 Mar 2024
10
65
1. I do not give authorization
2. The software on this website is valid for televisions sold in Turkey.
3. Does it bother you that it works with a different remote control or the logo that it is Vestel instead of Hitachi?.
4. I use the software for debugging, not for updating. The owner is responsible for the update.
1. Who can help me with getting software for Hitachi. It is on the server, who provides the authorization? I'm sorry, but Mr. Sota referred me to you, so I turned to you for help.
2. And if the TV is exported from Turkey to Europe, does it already lose your support? Why are there so many languages in the menu, if the TV is for the domestic market?
3. What bothers me the most is that it works with a different remote control and the Vestel logo instead of Hitachi. Thanks to the software provided by you, it was possible to restore its performance, I would also like to restore the brand and remote control.
4. Responsibility and all risks for updates are borne by the owner - that's clear, but if you have any other software options for Hitachi, I would like to try, even for another matrix, because I have the files for my matrix. At your own risk.
thank you

2024-04-11_20-55-35-045f8a1c3c962659c93.jpg

ZOBRAZENNY_viber_2024-03-28_11-32-18-5476df390faade48215.jpg
ZOBRAZENNY_viber_2024-03-28_11-32-41-076dd57f45dda9f34d9.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Nick başvurusu yaptım fakat imzaya bakmak nasıl oluyor ben bir seçenek bulamadım
İmza içeriğini kopyaladım;

Mesajlara tepki verilmediği taktirde cevap verilmeyecektir.

Kurallar okunmadan, yanlış konuya, rastgele, yeni konu açarak yapılan yazılım isteklerine KESİNLİKLE yanıt verilmeyecektir!

Yazılım istekleri için;

Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gereken bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Yazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.

D Çevrimdışı

delicevat0

Yeni Üye
13 Nis 2024
8
37
Merhabalar
32HL530 model Hi level marka televizyonum açılmıyor. ışık yanıp sönüyor yayın gelmiyor. daha önce de böyle olmuştu garantisi devam ediyoken servis çağırmıştım yazılım atıp düzeltmişti. yazılım indirmek istiyorum. anakartta vs. de herangi bir değişiklik olmadı tamire gitmedi sadece evde servis tarafından yazılım atıldı.

WhatsApp-Image-2024-04-14-at-01.01.29.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhabalar
32HL530 model Hi level marka televizyonum açılmıyor. ışık yanıp sönüyor yayın gelmiyor. daha önce de böyle olmuştu garantisi devam ediyoken servis çağırmıştım yazılım atıp düzeltmişti. yazılım indirmek istiyorum. anakartta vs. de herangi bir değişiklik olmadı tamire gitmedi sadece evde servis tarafından yazılım atıldı.

WhatsApp-Image-2024-04-14-at-01.01.29.jpg
Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
1. Who can help me with getting software for Hitachi. It is on the server, who provides the authorization? I'm sorry, but Mr. Sota referred me to you, so I turned to you for help.
2. And if the TV is exported from Turkey to Europe, does it already lose your support? Why are there so many languages in the menu, if the TV is for the domestic market?
3. What bothers me the most is that it works with a different remote control and the Vestel logo instead of Hitachi. Thanks to the software provided by you, it was possible to restore its performance, I would also like to restore the brand and remote control.
4. Responsibility and all risks for updates are borne by the owner - that's clear, but if you have any other software options for Hitachi, I would like to try, even for another matrix, because I have the files for my matrix. At your own risk.
thank you

2024-04-11_20-55-35-045f8a1c3c962659c93.jpg

ZOBRAZENNY_viber_2024-03-28_11-32-18-5476df390faade48215.jpg
ZOBRAZENNY_viber_2024-03-28_11-32-41-076dd57f45dda9f34d9.jpg
1. The remote control code can be changed with the profile in this TV model. I do not have.
2. You can change the logo with the spi profile saved from this TV model. I do not have.
3. You can cancel the logo so that the TV will start without the logo.
4. You can rewrite the flash memory. You need a programmer. I have bin for the programmer.

U Çevrimdışı

ugur31k

Yeni Üye
13 Nis 2024
2
35
Merhabalar, Regal yazısı gelip kayboluyordu sureklı ac kapa yapıldıgında belli belirsiz sinyal yok yazısı olduğundan yazılım güncelleştirmesi yaptım koduna uygun olanı ile ama suanda kırmızı ısık sabit yanıyor ve herhangi bi yazılım veya tepki alamıyorum yardımcı olabilir misiniz? Yanlıs yazılımı üzerindeki entegre ile düzeltebilir miyim yazılım yukleme cihazına sahibim dumb dosyalarını bulma sansımız var mı ?
WhatsApp-Gorsel-2024-04-14-saat-10.49.13_92678526.jpg

D Çevrimdışı

delicevat0

Yeni Üye
13 Nis 2024
8
37
Full yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
Teşekkür ederim indirdim, flashı fat32 ile biçimlendirip içine attım. söylenilen adımları uyguladım ama tepki alamadım. sorun çözülmedi herhangi bir değişiklik olmadı. rar ın içinde 3 adet dosya var birisi not defteri olmak üzere 3 ünü de mi flasha atmalıyım yoksa mb140.en dosyasını mı sadece atmalıyım?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Teşekkür ederim indirdim, flashı fat32 ile biçimlendirip içine attım. söylenilen adımları uyguladım ama tepki alamadım. sorun çözülmedi herhangi bir değişiklik olmadı. rar ın içinde 3 adet dosya var birisi not defteri olmak üzere 3 ünü de mi flasha atmalıyım yoksa mb140.en dosyasını mı sadece atmalıyım?
Flash belleği kontrol edin. Boot sektörü MBR olmalı. Active Partition tanımlanmalı, Fat32 olmalı.
MB140 anakartlar bellek seçer. Farklı bellekler ile deneyin. Dosyayı indirdiğiniz sayfadaki talimatları AYNEN uygulayın!

D Çevrimdışı

delicevat0

Yeni Üye
13 Nis 2024
8
37
MB140 anakartlar bellek seçer. Farklı bellekler ile deneyin. Dosyayı indirdiğiniz sayfadaki talimatları AYNEN uygulayın!
16 lık flash ile denedim az önce
elimde 1 adet de 32 lik var
başka da flash belleğim yok
3 dosyayı da mı atmalıyım flashın içine yoksa sadece birini mi onu anlayamadım

Boot sektörü MBR olmalı. Active Partition tanımlanmalı
Bu 2 yazdığınızı hiç anlamadım ama kontrol edeyim googlayıp

Biçimlendiripi tekrar attım 3 dosyayı flasha
Yeniden denedim
Şuan oluyor gibi
Hızlı yanıp sönme reaksiyonu aldım en azından
Bakalım merakla bekliyorum
Neticeyi yazacağım

Biçimlendiripi tekrar attım 3 dosyayı flasha
Yeniden denedim
Şuan oluyor gibi
Hızlı yanıp sönme reaksiyonu aldım en azından
Bakalım merakla bekliyorum
Neticeyi yazacağım
3 kez denedim aynı işlemi ama olmuyor.
Kırmızı hızlı hızlı yanıp sönüyor 2 dakika kadar.
Sonra sanırım tv kapatp açıyor kendisini.
Sonuç aynı oluyor.
Işık yanıp sönüyor yavaş yavaş ama görüntü yada ses gelmiyor.
Yani eskisi gibi oluyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt