Verdiğim yazılımı bir dene bakalım.Malesef başka etiket yok. Bu bilgilerden gerekli yazılıma ulaşabilir misiniz?
![]()
İşe yarar bir şey mi bilmiyorum ama bir de bunlar var.
TV hiç açılmadığı için full yazılım gerekiyor sanırım. "
Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
" çünkü burda incelediğim kadarı ile diğer yazılımları atabilmek için tvnin açılabilmesi gerkiyor. Paylaşabilecek var mı?
çekirdek yazılım konusuna servis menüsünün görüntüsünü ekleyin.İptv için MB120 Carbon V2.45.27.0 yazılımına ihtiyacım var. V2.45.35 sürümüne güncelledim ama olmadı
sağ üstteki bildirim çanını kontrol et.Bulamadım. DM'de de yok farklı bir yerden mi attınız acaba?
Tamadır deneyip sonucu bildireceğim.sağ üstteki bildirim çanını kontrol et.
Sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.Verdiğim yazılımı bir dene bakalım.
gözünaydın güle güle kullan.Sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.
Tv regal yazısı geliyor ve siyah ekranda kalıyor yaklaşık 20dk sonra menü ve kanallar geliyor fakat tv off yapılıp tekrar açılınca yine aynı oluyor herhangi arızalı parça bulamadım tek çare kurtarma yazılımı diye düşünüyorum mümkünse yazılım alabilirmiyimİmza içeriğini kopyaladım;
Mesajlara tepki verilmediği taktirde cevap verilmeyecektir.
Kurallar okunmadan, yanlış konuya, rastgele, yeni konu açarak yapılan yazılım isteklerine KESİNLİKLE yanıt verilmeyecektir!
Yazılım istekleri için;
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gereken bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın. TV' deki problemi detaylı olarak yazın.
Yazılım verildiğinde; Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu MUTLAKA yazın.
4. I have a programmer, if possible, please share the flash memory bin file with me.1. The remote control code can be changed with the profile in this TV model. I do not have.
2. You can change the logo with the spi profile saved from this TV model. I do not have.
3. You can cancel the logo so that the TV will start without the logo.
4. You can rewrite the flash memory. You need a programmer. I have bin for the programmer.
Look. For programmer.4. I have a programmer, if possible, please share the flash memory bin file with me.
1. Thanks for the provided bin file. I compared the contents of this file with the contents of my SPI memory. They are absolutely identical. I suspect the SPI memory contains a bootloader.Look. For programmer.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.