slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Standby ne durumda?Vestel yazısı gelip kapanıyor. Bu model için uygun yazılım verirseniz çok sevinirim.
![]()
Standby ne durumda?Vestel yazısı gelip kapanıyor. Bu model için uygun yazılım verirseniz çok sevinirim.
![]()
Vestel yazısı gelirken yanıp sönüyor sonra sadece kırmızı ışık yanıyor.Standby ne durumda?
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.Vestel yazısı gelirken yanıp sönüyor sonra sadece kırmızı ışık yanıyor.
Hocam ben yanlışlıkla başka yazılımı attım. Finflux yazısı ile açılıyor tv ve sizden aldığım yazılım da açılmıyor. Ok tuşuna basılı tutuyorum.. Bir öneride bulunursanız sevinirim. Annennem müge anlı izleyememekten ölecek galiba .Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.
Bilmediğin yazılımı neden yüklüyorsunHocam ben yanlışlıkla başka yazılımı attım. Finflux yazısı ile açılıyor tv ve sizden aldığım yazılım da açılmıyor. Ok tuşuna basılı tutuyorum.. Bir öneride bulunursanız sevinirim. Annennem müge anlı izleyememekten ölecek galiba .
Full yazılım yetkisi verdim. Eğer yükleyemezseniz sonraki adım yetkili servis. Yanlış yazılımla versiyonu kilitlediyseniz usb ile yükleme olmaz.Hocam ben yanlışlıkla başka yazılımı attım. Finflux yazısı ile açılıyor tv ve sizden aldığım yazılım da açılmıyor. Ok tuşuna basılı tutuyorum.. Bir öneride bulunursanız sevinirim. Annennem müge anlı izleyememekten ölecek galiba .
( : birisi mb140 vestel diye başka sitede paylaşmıştı. Sizinki olmazsa onu denerim diye ikisinin ismi de benzer olunca .. Annem değil bu arada anneannem müge anlı delisi. // Oldu hocam anneannem harçlık verirse sizden iban isterim sarısı sizin yarısı da slowfood abimizin ( :Bilmediğin yazılımı neden yüklüyorsun
Annenin sana yapacakları aklıma geldikçe
sana yardım edelim mi, etmeyelim mi.? sesli düşünüyorum![]()
Full yazılım yetkisi verdim. Eğer yükleyemezseniz sonraki adım yetkili servis. Yanlış yazılımla versiyonu kilitlediyseniz usb ile yükleme olmaz.
Yazılım için yetki verdim sag üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin.( : birisi mb140 vestel diye başka sitede paylaşmıştı. Sizinki olmazsa onu denerim diye ikisinin ismi de benzer olunca .. Annem değil bu arada anneannem müge anlı delisi. // Oldu hocam anneannem harçlık verirse sizden iban isterim sarısı sizin yarısı da slowfood abimizin ( :
tv etiketini eklermisiniz.Vestel 40UA8900 4K-SMART TV
Seri no:7555593 - 600109
Mainboard:17MB120
Full Yazılım talep ediyorum.
Teşekkür ederim.
etiket eklenmiştir.tv etiketini eklermisiniz.
Yazalıma bildirimlerden ulaşabilirsiniz. Sonucu mutlaka belirtin.etiket eklenmiştir.