M
maviyosun022
Yeni Üye
- 10 Nis 2024
- 1
- 40

YAZILIMA İHTİYACIM VAR AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

YAZILIMA İHTİYACIM VAR AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Son düzenleme:
Tv de herhangi bir onarım veya donanım değişikliği olmadı.Merhaba. Televizyonun stand bu ışığı yanıp sönüyor. Tv açılmıyor. Bazen geceleri kendi kendine açılıyor. Kurtarma yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Kurtarma yazılımı verildi. Detaylar için imzama bakın.Merhaba. Televizyonun stand bu ışığı yanıp sönüyor. Tv açılmıyor. Bazen geceleri kendi kendine açılıyor. Kurtarma yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
Tv de herhangi bir onarım veya donanım değişikliği olmadı.
konunun 1. mesajinda istenilen bilgiler yazmakta.Toshiba 211 v3 yazilimi indirmek için talep olusturmam gerekiyor bu metin yeterli midir
In the archive I only have compatible software 17MB130P and panel VES490QNDL-2D-N11. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.telefunken TE49269s26y2p
17MB130P
1011499 1801 800173
sn-7959129 800173
VES490QNDL-2D-N11
MERHABA. TV sehpasındaki ışık yanıp sönüyor. TV açılmıyor. Kurtarma yazılımını paylaşmak mümkün mü?
![]()
iyi bayramlarHerkezin Ramazan bayramı mubarek olsun abilerim kardeşlerim benim evimdeki tv hı level açma ışıgı yanıp yanıp sömüyor tv açılmıyor forum sayfasında elimden geldiğince araştırma yaptım sanırım yazılım yükleme yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Herkezin Ramazan bayramı mubarek olsun abilerim kardeşlerim benim evimdeki tv hı level açma ışıgı yanıp yanıp sömüyor tv açılmıyor forum sayfasında elimden geldiğince araştırma yaptım sanırım yazılım yükleme yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim
![]()
Bu cihazla ilgili arşivimizde güncelleme yazılımı yok. Cihaz VESTEL değil. Garanti belgesi dahil her yerinde yazdığı üzere...Herkese hayırlı Ramazanlar, bayramınız mübarek olsun. Yardımınız ihtiyiyacım var. Hı level android tv açılıyor, full yazılım güncelleme yapmak istiyorum. Tv arkasında ki barkod ve garanti belgesini yüklüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.
![]()
![]()