I
iskenderbuyuk
Yeni Üye
- 30 Nis 2020
- 25
- 26
evet malesef internetim biraz yavaş kusura bakmayın.Konuyu da mı iki defa açmış!
evet malesef internetim biraz yavaş kusura bakmayın.Konuyu da mı iki defa açmış!
İnternetin yavaş olmasıyla aynı mesajı defalarca yazıp, üstüne forumda ekstra konu açmanın hiçbir ilgisi yok. Daha önceki mesajları da dahil olmak üzere söz konusu üyeye defalarca konunun ilk mesajının okunması, gereken bilgilerin paylaşılması uyarısı yapıldığı halde halen SPAM yapmaya devam ettiği için uzaklaştırılmıştır.evet malesef internetim biraz yavaş kusura bakmayın.
17mb82 için kurtarma ve full yazılımını açabilir misiniz?
17mb82 için kurtarma ve full yazılımını açabilir misiniz?
17mb952.1
seri no 7015471 300378
kurtarma yazılımı var mı hocalarım.
17mb952.1
seri no 7015471 300378
kurtarma yazılımı var mı hocalarım.
seri no 7015471 300378
hocalarım kurtarma yazılımı mevcut mudur
It is possible that after rewriting the software, the remote control code will be different. Check if the remote control works correctly and if the OK key is active. Otherwise, you cannot repair the TV with a stick only if you find a compatible remote control.Malesef olmadi. flas bellegi ve icindeki yazilima tepki veriyor, kirmizi isik devamli yanip sonuyor( ama yavas yavas) hizli yanip sonme bir turlu gerceklesmedi. 2 tane usb flash degistirdim sonuc ayni. nerde hata yapmis ola bilirim. Tesekkurler.
Merhaba. cevabiniz icin tesekkur ederim. VES315WNGH-L4-N01Yazılımı yeniden yazdıktan sonra uzaktan kumanda kodunun farklı olması mümkündür. Uzaktan kumandanın düzgün çalışıp çalışmadığını ve OK tuşunun etkin olup olmadığını kontrol edin. Aksi takdirde ancak uyumlu bir uzaktan kumanda bulursanız TV'yi çubukla tamir edemezsiniz.
Eşdeğer bir yazılım aramak için panel koduna da (VES315xxxxxx) ihtiyacınız vardır.
abi sure ne zaman bitecek tek umudumuz o yazılım kaldı onuda bi deneseydik olmasa tv cope atalım ne yapalım başkaSota üstat ek limit verilebilir mi?
Konunun ilk mesajını okuyun!kolay gelsin.
8407013 - 10125251 17mb140tc yazılım lazım yardımcı olur iseniz sevinirim iyi çalışmalar
düzeltildi. iyi çalışmalar...Konunun ilk mesajını okuyun!
Unfortunately, I don't have anything in the archive that is useful.Merhaba. cevabiniz icin tesekkur ederim. VES315WNGH-L4-N01
MB91V366s bunu yukledim tv acıldı ama ekran yokSota üstat ek limit verilebilir mi?
gine mb90 kurtarma yazılımı aciyor bi tekMB91V366s bunu yukledim tv acıldı ama ekran yok
TV' deki problemi detaylı olarak yazın!düzeltildi. iyi çalışmalar...
abi başka yazılım yokmu elindeSota üstat ek limit verilebilir mi?
Forumdaki diğer hesabınız olan M mustafayy ' den istek yaptınız mı?abi başka yazılım yokmu elinde
diger hesap şifresini unutugum icin burdan yazdımForumdaki diğer hesabınız olan M mustafayy ' den istek yaptınız mı?