stantby yanıp sönüyor devemlı...TV' deki problemi detaylı olarak yazın!
stantby yanıp sönüyor devemlı...TV' deki problemi detaylı olarak yazın!
yapmam gereken baska bişi var mılinkteki konuda istenilen bilgileri paylaşın.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.stantby yanıp sönüyor devemlı...
abi banada yazılım verecektiniz dunden beri hala sizi bekliyorum farkındayım sizi rahtsız ediyorum ama kusura bakmayınFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
sevgili by|_trol kardeşim evet 2020 yılında üye oldum devamlı forumları takip ediyorum.ihtiyac duyduğum zaman mesaj attım maksadım kimseyi gücendirmek değildi vesteli aradım bana2020 Yılında üye olmuşsun Pazartesiden itibaren saat 01:59 Da yazmaya başlamışsın 12 Tane mesajın var. Araştırmadan yazılar yazmışsın bir çok markada sıkıntı var belki de söz konusu platform smart desteğini kesiyor sadece androide destek verecek bizlerde sonucu bekliyoruz. Televizyonunuzda yeni değil neredeyse 7. Yılına giriyor üzerinde yazılım desteği kesilmiş bir anakart var.
En son verilen yazılımın usb bellekte görünümünün fotoğrafını at bakayım buraya ,nasıl kopyalandı göreyim belleğeabi neden kimse cevap vermiyor banada bir şey deyin ki ya öldurelim yada diriltelim
Eee, hadi bekliyorum, 3 dakikalık iş istediğim ,8 dakika oldu , oradamısınabi neden kimse cevap vermiyor banada bir şey deyin ki ya öldurelim yada diriltelim
Bu 3.cü mesajım, bir daha "kimse cevap vermiyor" deme hakkın kalmadı yani.25 dakikadır bekliyorum ,sana kolay gelsin ,en iyisi servise başvur,muhtemelen kartını değiştireceklerabi neden kimse cevap vermiyor banada bir şey deyin ki ya öldurelim yada diriltelim
kaç kere üye oldun forumaVestel logosunda takılıyor, MB91 yazılım var mi acaba
Konunun ilk mesajını okuyunuz paylaştığınız bilgiler eksikVestel logosunda takılıyor, MB91 yazılım var mi acaba
Tek görünüyorkaç kere üye oldun foruma