By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Selamunaleyküm kolay gelsin iyi çalışmalar herkeze
Seg 32SC5600 32" uydu alıcılı led tv içinde 17MB82S kodlu anakarta mevcut tv kanal yükleme esnasında elektrik gidip gelmesinden kaynaklı tv açılıyo seg logosu geliyo ve siyah ekranda kalıyo altta ledler yanıyo fakat ekranda görüntü yok yazılımının çöktüğünü düşünüyorum. Kurtarma yazılımı denemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar.
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
WhatsApp-Gorsel-2023-12-23-saat-17.43.25_0ef28829.jpg

Selamlar hep bilgisayardan film izlerdim bu can sıkıcı olmaya başladı televizyonda(vestel) youtube netflix blutv var hatta sonradan youtube music, beinsports falan geldi smart tv menüsüne. Fakat ben prime video gibi uygulamalarda yüklemek istiyorum tek tük araştırırdım fakat en sonunda buraya ulaştım. Yapabileceklerimi veya yapamayacaklarımı bilmiyorum 1912 sayfa biraz çok geldi. İyi forumlar.
Güncel yazılım linki verildi bildirim çanını kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek fakat istediğiniz uygulamanın garantisi yok sizin televizyon versiyon V0 Versiyon 3'lerde ilgili uygulama var diye hatırlıyorum. Söz konusu yazılımlar birbirlerinin yerine yüklenmezler bu notu da bildirmiş olayım. Size yetkisini verdiğim yazılımı yükleyin sonucu yazın.

F Çevrimdışı

furyrespect

Yeni Üye
23 Ara 2023
5
27
Güncel yazılım linki verildi bildirim çanını kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecek fakat istediğiniz uygulamanın garantisi yok sizin televizyon versiyon V0 Versiyon 3'lerde ilgili uygulama var diye hatırlıyorum. Söz konusu yazılımlar birbirlerinin yerine yüklenmezler bu notu da bildirmiş olayım. Size yetkisini verdiğim yazılımı yükleyin sonucu yazın.
Tamamdır yüklemeyi deneyip feedback verecegim. Destek için teşekkürler.

M Çevrimdışı

mustafaka

Yeni Üye
20 Ara 2023
32
25
bunuda denim inşallah olur abi

Geçtiğimiz günlerde resmini eklediğiniz televizyonun etiket bilgilerine ait orijinal yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.
abi acmadı vestel logosu gelip sonra mavi ısık sabit yanmaya başliyor ama acılmiyor

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
bunuda denim inşallah olur abi

abi acmadı vestel logosu gelip sonra mavi ısık sabit yanmaya başliyor ama acılmiyor
Yanlış yazılım yüklemiştiniz o yazılım flashın boot kısmını kendisine göre ayarladığı için orijinal yazılımı almıyor. Risk alırım diyorsanız bir şey deneyebiliriz fakat anakart hiç çalışmaz duruma da gelebilir.

ktasliel Çevrimdışı

ktasliel

Yeni Üye
22 Kas 2023
5
44
VestelMainboard.jpg

Benim kartım için güncel yazılım var mı ?

Amacım aslında Plex yada benzeri bir uygulama ile NAS cihazındaki filmleri izlemek mümkün mü ?

M Çevrimdışı

mustafaka

Yeni Üye
20 Ara 2023
32
25
Siz bir yazılım yüklemişsiniz görüntü gayet iyi uydu bölümü yok yazmıştınız o yazılım duruyorsa içerisindeki " mb90_en.bin " Yazan dosyayı silin benim bu gün verdiğim yazılımdaki "mb90_en.bin" Dosyayı ekleyin ve tv ye yükleyin sonucu yazın.
denedim acmadı abi en guzel yolu bence anakartı degişmek

Geri
Üst Alt