Çekirdek yazılım konusunun ilk mesajinı okursanız yardımcı oluruz.MB82-MB82S Güncelleme V137 indirmem laım
MB82-MB82S Güncelleme V137 indirmem laım
Bu sorun beni bilgi olarak aşıyor yazılım vermek sorun değil. uygun olmayan yazılım denerken kartın uçma ihtimalini düşünüyorum.!
Verdiğim full yazılımı yükleyip sonucu mutlaka bildirin.Merhaba 40FA7100 Vestel Smart Led Tv için Kurtarma Yazılımı Paylaşabilirmisiniz.
Vestel Görüntüsü Gelip Gidiyordu Şimdi Hiç Gelmiyor. Stanbyda gitti
bu konu full yazılım yani kurtarma sizin çekirdek-güncelleme konusundan destek istemelisiniz.Mb 97 titanyum yazılım güncelleme gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Ben kartı uçtu olarak görüyorum artık, sizden ricam yardımcı olur musunuz, Sota ustamBu sorun beni bilgi olarak aşıyor yazılım vermek sorun değil. uygun olmayan yazılım denerken kartın uçma ihtimalini düşünüyorum.!
bu konu full yazılım yani kurtarma sizin çekirdek-güncelleme konusundan destek istemelisiniz.
yazılım talebinde bulunurken konunun 1. mesajında sizden istenilen bilgileri verin.
Çekirdek yazılım konusunun ilk mesajinı okursanız yardımcı oluruz.
istenen bunlar orada ben uydu çekmiyor çoğu kanalı onun için günelleme istiyorum olurmu
Tşkler, cvb bekliyorumBy_Trol istişare edelim
sana diger konuda yardımcı oldum.
istenen bunlar orada ben uydu çekmiyor çoğu kanalı onun için günelleme istiyorum olurmu
Şimdiden teşekkürler.