Logo olmaması çok sorun olmamalı, tv normal işleyişini yapsın logo yüklenir ( ben yüklenir diye hatırlıyorum)Seg 24 inç açılış logosu geliyor siyah ekranda kalıyor kumanda işlem yapmıyor. Başka yazılım yüklüyorum bu sefer kumanda işlem yapıyor USB müzik yüklüyorum çalıyor şaşırdım kaldım 17mb82 bir sürü yazılım denedim kiminde logo var kumanda işlemiyor kiminde kumanda işliyor logo yok
Problem nedirSelamlar tekrar. Sanırım okunaklı olmadığı için cevap verilmedi. Etiketteki bilgileri aşağıya yazıyorum:
MODEL NO: LE26912FHD-B
Barkodun üstü: 10085578(1305)300153
İki barkod arası: -SN: 7019578 300153
Barkodların altı: 10085578 1305
PNL: 30072182
VPAZ: 20228052
Tekrar teşekkürler.
Sayın ustam logo gelmeyen yazılımda kumanda işliyor fakat görüntü yok müzik dosyası yükledim ses var görüntü yok logo olan yazılımda ise k görüntü yine yok logo görünüyor hemen kayboluyor kumanda da işlemiyor doğru versiyonu bulamıyorum galiba versiyon sorunu var bendeki full yazılımlardaLogo olmaması çok sorun olmamalı, tv normal işleyişini yapsın logo yüklenir ( ben yüklenir diye hatırlıyorum)
Şimdi oldu, ben farklı anladım okuyunca mesajı Tv çalışırken panele ışık tut bakalım,arkada hayal meyal görüntü var mı,varsa ledlerden kaynaklı problemdir.Toplama tv derken nasıl toplandı, eski kart da mb82 miydi,neler yapıldı tvde kısaca yaz bakayım,belki panele uyum sağlamamış olabilir ama logonun gelip gitmesi led sorunu diye hatırlıyorum.Sayın ustam logo gelmeyen yazılımda kumanda işliyor fakat görüntü yok müzik dosyası yükledim ses var görüntü yok logo olan yazılımda ise k görüntü yine yok logo görünüyor hemen kayboluyor kumanda da işlemiyor doğru versiyonu bulamıyorum galiba versiyon sorunu var bendeki full yazılımlarda
Abi enteresan bir sorun uyumlu yazılımı tutturamıyorum ışıkları söndürdüm logo olmayan kumandadan açılıp kapanan yazılım bu görüntü yok abiŞimdi oldu, ben farklı anladım okuyunca mesajı Tv çalışırken panele ışık tut bakalım,arkada hayal meyal görüntü var mı,varsa ledlerden kaynaklı problemdir.Toplama tv derken nasıl toplandı, eski kart da mb82 miydi,neler yapıldı tvde kısaca yaz bakayım,belki panele uyum sağlamamış olabilir ama logonun gelip gitmesi led sorunu diye hatırlıyorum.
Hımm, şimdi şöyle yapalım, sorduğum soruya cevap alayım, yani aşağıda görüyorsun :Abi enteresan bir sorun uyumlu yazılımı tutturamıyorum ışıkları söndürdüm logo olmayan kumandadan açılıp kapanan yazılım bu görüntü yok abi
Toplama tv derken nasıl toplandı, eski kart da mb82 miydi,neler yapıldı tvde kısaca yaz bakayım,belki panele uyum sağlamamış olabilir
Açılmıyor.Problem nedir
indirdim teraspy ustam eline sağlık...şimdi yükleme yapacağım geri dönüş yaparım.İndirdiğinde haber ver kaldırayım, benim tv yazılımımdır,47PF9090
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Full yazılımdır ,zipten çıkart 3 dosyayı usb ye kopyala fat32 ile biçimlendir önce usb yi, tv kapat ,kumandayı tvye tutup OK tuşuna basarak tv fişini tak,öndeki mavi ışık hızlı hızlı flaşör yaptığında OK tuşunu bırakindirdim teraspy ustam eline sağlık...şimdi yükleme yapacağım geri dönüş yaparım.
Ustam TV'nin geçmişini bilmiyorum tahminimce etiketler bilinçli bir şekilde sökülmüş sanki onun toplama tabiri kullandım TV bir arkadaşımınHımm, şimdi şöyle yapalım, sorduğum soruya cevap alayım, yani aşağıda görüyorsun :
aynen dediğin gibi yaptım ustam, sonunda açılış ekranına ulaştım... şimdi sıkıntı...ekran renklerinde ama bu Tv'de hala hayat var sayen kurtaracgim inşallah, foto ekledim ne tavsiye edersin.Full yazılımdır ,zipten çıkart 3 dosyayı usb ye kopyala fat32 ile biçimlendir önce usb yi, tv kapat ,kumandayı tvye tutup OK tuşuna basarak tv fişini tak,öndeki mavi ışık hızlı hızlı flaşör yaptığında OK tuşunu bırak
Ama şimdi ona göre bakılacak sevgili Simge52, belki panel sorunlu ,belki besleme hatta ana kart.Peki ana kartı kim taktıUstam TV'nin geçmişini bilmiyorum tahminimce etiketler bilinçli bir şekilde sökülmüş sanki onun toplama tabiri kullandım TV bir arkadaşımın
Oooo, kahveyi hak ettim yani Şaka tabii , kurulumu bitir önce ,yayın alacakmısın bak bakalım(tuner için) her şey tamam ise yaz buradan, belki paneli editlerizaynen dediğin gibi yaptım ustam, sonunda açılış ekranına ulaştım... şimdi sıkıntı...ekran renklerinde ama bu Tv'de hala hayat var sayen kurtaracgim inşallah, foto ekledim ne tavsiye edersin.