D
digiturkkk
Yeni Üye
- 22 Ara 2023
- 2
- 35
17MB140
17MB140
17MB140
Sorununuz tam olan anlatın her konunun altına aynı mesajı yazmaya devam ederseniz hesabınızı kapatırım.!17MB140
17MB140
Ses var görüntü yoksa sorun yazılımsal değil led veya besleme kartı arızası vardır.İyi günler. Televizyonum bugün birden görüntü gitti sadece ses var. Fişten çektim geri taktım, Vestel yazısı gözüküyor kayboluyor, birkaç saniye sonra tekrar gözüküyor, kayboluyor. Televizyon açılınca yine ses var görüntü yok.
Televizyonu ilk aldığımda çektiğim görüntü ektedir. Hiç yazılım güncellemesi yapmadım. Televizyon ekran arkasında toz oluşmasından dolayı bir kere servise gitti, garanti olduğu zaman, donanimsal herhangi bir değişiklik yapıldığını sanmıyorum. Full yazılımı paylaşabilirsen sevinirim, teşekkürler.
![]()
![]()
Abi kusura bakma çalıştiyorum diye sizin sayfa bilgisayarda acıktı diye gormemiştimBu 3.cü mesajım, bir daha "kimse cevap vermiyor" deme hakkın kalmadı yani.25 dakikadır bekliyorum ,sana kolay gelsin ,en iyisi servise başvur,muhtemelen kartını değiştirecekler![]()
Her şey guzel ama uydu yok aşagdaki vestel lagosu yanmiyorAbi kusura bakma çalıştiyorum diye sizin sayfa bilgisayarda acıktı diye gormemiştim
. Son durum bundan ibaret![]()
![]()
seri numarası olmayan cihaza nasıl yazılım verebiliriz.?Ne m91/m90 sersisiymis yaa birdaha vestele tövbe ettirecekler, üstadlar bir çözüm yok mu bu işin
abi banada bi care bulun rica ediyorumseri numarası olmayan cihaza nasıl yazılım verebiliriz.?
yazılım attım düzeldiNeyi hallettiniz?
Gün içerisinde mesaj düzenlenmez ise üyelik uzaklaştırılacaktır. Eğer hallettiğiniz kendi işiniz ise ve bizim uyarımıza yanıt vermek yerine kendi durumunuzu anlatmak daha önemliyse...
LED olsa ekrana Vestel yazısı da gelmez diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Besleme kartı ise kendim bile takarım ama acaba arıza onda mı emin olma şansım yok. Bana yine de full yazılım gönderirseniz yazılımı yükleyip deneme yapmak isterim.Ses var görüntü yoksa sorun yazılımsal değil led veya besleme kartı arızası vardır.
Led veya besleme kartı arızalı öncelik ledLED olsa ekrana Vestel yazısı da gelmez diye düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Besleme kartı ise kendim bile takarım ama acaba arıza onda mı emin olma şansım yok. Bana yine de full yazılım gönderirseniz yazılımı yükleyip deneme yapmak isterim.
Şu anda seste yok, kumandadan kapama tuşuna basınca televizyonu kapatıyor. Televizyon kapatma çalışır diyorsanız besleme kartı alacağım. En çabuk bozulan devrede besleme kartı oluyor değil mi?
Düzeltme: telefonu ekrana yaklastirinca görüntüyü gördüm. Ama hemen gözükmüyor biraz tutunca görüntü belli olmaya başlıyor.
Yazılım verildi bildirim çanını kontrol edin. Sizi yazılıma ve yükleme talimatına yönlendirecekSelamunaleyküm kolay gelsin iyi çalışmalar herkeze
Seg 32SC5600 32" uydu alıcılı led tv içinde 17MB82S kodlu anakarta mevcut tv kanal yükleme esnasında elektrik gidip gelmesinden kaynaklı tv açılıyo seg logosu geliyo ve siyah ekranda kalıyo altta ledler yanıyo fakat ekranda görüntü yok yazılımının çöktüğünü düşünüyorum. Kurtarma yazılımı denemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar.