slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Normal koşullarda multi hesabı SİZ bildirmediğiniz için forumdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Tekrarı olmasın!diger hesap şifresini unutugum icin burdan yazdım
Normal koşullarda multi hesabı SİZ bildirmediğiniz için forumdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Tekrarı olmasın!diger hesap şifresini unutugum icin burdan yazdım
tmm abi sagol bu yazılım icin bana yardımcı olsanız valla artık tv kırıp atacam yoksa onun olmayan yazılımı kabul ediyor kendi yazılımını kabul etmiyorNormal koşullarda multi hesabı SİZ bildirmediğiniz için forumdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Tekrarı olmasın!
O konuyu By_Trol ustamız takip ediyor. Kendisinin yorumlarını ve yönlendirmesini bekleyin. Hatırladığım kadarıyla zaten fazla ve yanlış kurcalamaktan sıkıntı oldu. Benim kişisel görüşüm, daha önce atılmaya çalışılan ya da atılan yazılım eğer donanımı (bizim tabirimizle) kapattıysa anakart artık kısmen kendisini farklı algılıyor. Bir seçenek anakartın donanım yönünden tamiri. Bunun dışında bir seçenek olması halinde By_Trol ustamız son sözü söyleyecektir.tmm abi sagol bu yazılım icin bana yardımcı olsanız valla artık tv kırıp atacam yoksa onun olmayan yazılımı kabul ediyor kendi yazılımını kabul etmiyor
Yenede zaman ayirdiginiz icin minnetdarim.Unfortunately, I don't have anything in the archive that is useful.
O konuyu By_Trol ustamız takip ediyor. Kendisinin yorumlarını ve yönlendirmesini bekleyin. Hatırladığım kadarıyla zaten fazla ve yanlış kurcalamaktan sıkıntı oldu. Benim kişisel görüşüm, daha önce atılmaya çalışılan ya da atılan yazılım eğer donanımı (bizim tabirimizle) kapattıysa anakart artık kısmen kendisini farklı algılıyor. Bir seçenek anakartın donanım yönünden tamiri. Bunun dışında bir seçenek olması halinde By_Trol ustamız son sözü söyleyecektir.
By_Tro abi nerdesin seni bekliyorum hala ben tv tv bana bakiyor
Type MENU 4725 and put the picture here.Привет из Украины. Я перевожу гугл переводчик. Тошиба 49u6763dg. Нет интернет-каналов (нет телевизора, каналов, Wi-Fi). Размещено на странице: память теевизора засорилась. В чем смысл этого? Более популярный USB? Поделитесь пожалуйста прошивкой.
Ukrayna'dan selamlar. Google çeviriyi çeviriyorum. Toshiba 49u6763dg. Kapatıldığında ayarlar kaydedilmez (diller, kanallar, wifi değil). Netfix'te birkaç film izledikten sonra TV'nin belleği tıkanmış gibi geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? USB üzerinden yeniden flashlamayı deneyebilir miyim? Firmware'i paylaşın lütfen.
Tekrar merhaba. sitece 17MB140TC kodlu anakartlar icin yazilim bulunuyor ama istk olmadan indiremiyorum. Bana gonderdiginiz onlardan birimi acaba? Gonderdiginizin sonunda TC ibatresini goremedim cunku. yoksa hepsi aynimi? onlardan birini indirip deneme sansim varmi? MeselaKurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Model kodunun uyması o yazılım sizin cihaza yüklenebileceği anlamına gelmiyor.! Bu yüzden yazılımları indirebilmeniz için talep sistemini getirdik.Tekrar merhaba. sitece 17MB140TC kodlu anakartlar icin yazilim bulunuyor ama istk olmadan indiremiyorum. Bana gonderdiginiz onlardan birimi acaba? Gonderdiginizin sonunda TC ibatresini goremedim cunku. yoksa hepsi aynimi? onlardan birini indirip deneme sansim varmi? Mesela
MB140TC Carbon V.4.14.0.0
tam olarak anlayamadım youtube uygulamasını tv yüklemek mi istiyorsunuz.hocam youtube için yazılım yüklemeye calısıyorum istediğiniz bilgileri nereye yazayım ve linki nasıl indireceğim
hayır hocam televizyonumu internete bagladım ama youtube uygulaması siyah ekranda kalıyor bunun i.in mb 96 tv me yazılım yuklemek istiyorum bilgileri nasıl vermem gerekıyortam olarak anlayamadım youtube uygulamasını tv yüklemek mi istiyorsunuz.
linkteki konuda istenilen bilgileri paylaşın.hayır hocam televizyonumu internete bagladım ama youtube uygulaması siyah ekranda kalıyor bunun i.in mb 96 tv me yazılım yuklemek istiyorum bilgileri nasıl vermem gerekıyor