abi bunu denedim altaki ışık sabit yaniyor ve tv hic bir şekilde tepki vermiyor MB91V366nEski yetkileri sildim. Şimdi tekrar yazılım (V366s) Yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.
abi bunu denedim altaki ışık sabit yaniyor ve tv hic bir şekilde tepki vermiyor MB91V366nEski yetkileri sildim. Şimdi tekrar yazılım (V366s) Yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.
Önceki yazılımları karıştırmayın V366s yetkisi vermiştim.abi bunu denedim altaki ışık sabit yaniyor ve tv hic bir şekilde tepki vermiyor MB91V366n
MB91V366n bana bu bildirim geldi ilk başta son digeri geldi indirme hakım kalmadı 3 adet tek indire biliyormuşuz gunlukÖnceki yazılımları karıştırmayın V366s yetkisi vermiştim.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba. 17MB140TC icin kurtarma yazilimina ihtiyacim var. Yardim ede bilirseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim. Anakartin elenbi girisinde sorun oldugu icin elenbi guc devresi yanmis. baska servisde yazilimda sorunun yazilim kaynakli ola bileceyini dusunrek cip takilarak yazilim yuklenmis. kirmizi isikda kaliyordu. yanmis devreyi ayirdim be atan sigortayi yemiledim. televizyon aciliyor, vestel yazisi geliyor, yeniden kapaniyor. qirmizi isik devamli yanip sonuyor.
İlk mesajı okuyun!iyi günler vestel32 ha5110 full yazılım rica edbilirmiyim
Malesef olmadi. flas bellegi ve icindeki yazilima tepki veriyor, kirmizi isik devamli yanip sonuyor( ama yavas yavas) hizli yanip sonme bir turlu gerceklesmedi. 2 tane usb flash degistirdim sonuc ayni. nerde hata yapmis ola bilirim. Tesekkurler.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Anakart TC versiyonu olduğu için yazılımda uymamış olabilir. Kontrol ettiğimde cihazın yurtdışı pazara ait olduğunu görüntüledim. Full yazılımla ilgili By_Trol ve yokoono ustalarımızı etiketliyorum. Foruma giriş yaptıklarında yardımcı olmalarını rica edeceğiz.Malesef olmadi. flas bellegi ve icindeki yazilima tepki veriyor, kirmizi isik devamli yanip sonuyor( ama yavas yavas) hizli yanip sonme bir turlu gerceklesmedi. 2 tane usb flash degistirdim sonuc ayni. nerde hata yapmis ola bilirim. Tesekkurler.
Bir sonraki mesajınızda SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız! İlk mesajı okuyun!17mb952.1
seri no 7015471 300378
kurtarma yazılımı var mı hocalarım.
17mb952.1
seri no 7015471 300378
kurtarma yazılımı var mı hocalarım.
hocam iki defa göndermiş.Bir sonraki mesajınızda SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız! İlk mesajı okuyun!
Konuyu da mı iki defa açmış! Ya da kendi kendine mi konu açmış?hocam iki defa göndermiş.