By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,531
Farklı bir yazılım yetkisi verildi bunu deneyin bildirimi kontrol edin.ok tuşuna basiyorum 30 sn biraz daha fazla vestel yazısı geliyor ama ısık yanmiyor
Farklı bir yazılım yetkisi verildi bunu deneyin bildirimi kontrol edin.ok tuşuna basiyorum 30 sn biraz daha fazla vestel yazısı geliyor ama ısık yanmiyor
Farklı bir yazılım yetkisi verildi bunu deneyin bildirimi kontrol edin.
İkinci verilen yazılımı tavsiyeforumu vermemiş deneyin.tmm abi ama bunun eski yazılımı
MB91 V3.66h bence
tmm abi deniyorum şimdi int biraz yavaş diye dosya gec indiriyorİkinci verilen yazılımı tavsiyeforumu vermemiş deneyin.
abi aynı oldu degişen bir şey yokİkinci verilen yazılımı tavsiyeforumu vermemiş deneyin.
3 Tane beyaz dosya flash bellekte olacak sarı klasör olmayacak zipli hali olmayacaktmm abi deniyorum şimdi int biraz yavaş diye dosya gec indiriyor
abi aynı oldu degişen bir şey yok
abi ama bunu fark etim usb takmayınca ısık yanıp sunuyortmm abi deniyorum şimdi int biraz yavaş diye dosya gec indiriyor
abi aynı oldu degişen bir şey yok
biliyorum abi aynı oyle yapiyorum3 Tane beyaz dosya flash bellekte olacak sarı klasör olmayacak zipli hali olmayacak
Başka yazılımı yokabi ama bunu fark etim usb takmayınca ısık yanıp sunuyor
biliyorum abi aynı oyle yapiyorum
nasıl olacak abi şimdiabi ama bunu fark etim usb takmayınca ısık yanıp sunuyor
biliyorum abi aynı oyle yapiyorum
Uzaktan kumanda OK tuşu kesin çalışıyor mu?nasıl olacak abi şimdi
evet abiUzaktan kumanda OK tuşu kesin çalışıyor mu?
Önceki mesajımda da yazmıştım yanlış yüklenen yazılım nedeniyle ana kart zarar görmüştür servisten destek alın. Son bir şey daha ekleyim farklı flash bellek dener misin.evet abi
Başka yazılımı yok