Merhaba. Bunu Düzeltmenin bir yolu yokmu diyorsunuz.
Merhaba. Bunu Düzeltmenin bir yolu yokmu diyorsunuz.
fark nedir onu anlayamadım ama oradan istek yapayım tekrar.B bafra isimli üyeliğinizden istek yapmamışsınız.
bafra isimli üyelikten istek gerçekleştiriyorum;B bafra isimli üyeliğinizden istek yapmamışsınız.
I have this in the archive. There are 2 versions. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.Merhaba neden kimse yanıt vermiyor.
Düğündü nişandı derken anca fırsat bulup denedim, biraz gecikti cevap kusura bakmayın, sonuç başarılı çok teşekkür ederim. TV çalıştı elinize emeğinize sağlık.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor sonucu yazın.
Diğer ustaların arşivinde varsa sizinle paylaşırlar.Merhaba. Bunu Düzeltmenin bir yolu yokmu diyorsunuz.
Cihazını hiç sıfırlamayı denediniz mi.Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı
Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı
Merhaba.Merhaba neden kimse yanıt vermiyor.
Ustam yokoo usta yazılım vermiş. Arkadaş görmedi sanırsam.Merhaba.
Kartın üst tarafında bulunan beyaz şeritte yazan kodları yazın.
I have this in the archive. There are 2 versions. Try at your own risk. If the remote control no longer works, you can use a programmable one.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.