Bunun için güncelleme var mi bakılmalı.
Çekirdek yazilim konusuna menü 4725 yaparak
açılan menüyünün fotoğrafiını yükleyin.
Vestel serverlarıyla alakalı bir durum olabilir.Kurtarma yazılımı bölümünde başka bir arkadaş daha çalışmıyor demiş.
ustam v.2.45.35 ide yükledim olmuyor belki ful yazılım yüklenirse düzelir diye umut ediyorum.Alakanız için teşekkür ederim.
evet bende gördümVestel serverlarıyla alakalı bir durum olabilir.Kurtarma yazılımı bölümünde başka bir arkadaş daha çalışmıyor demiş.
B bafra isimli üyeliğinizden istek yapmamışsınız.
Multi hesap kullanımı nedeniyle üye uzaklaştırılmıştır.fark nedir onu anlayamadım ama oradan istek yapayım tekrar.
Arkadaki açma kapama düğmelerinin üzerine hafifçe bastırarak hareket ettirin. Çözülmüyorsa sökülüp TV üzerindeki kontrol kartının temizlenmesi, oksitlenme kısa devre varsa değiştirilmesi gerekir. Bu durumdayken cihaza yazılım yüklemeye çalışmayın! Oradaki tuşlardan komut algılayacağı için yazılım yüklemesine müdahale edebilir, cihaz daha fazla zarar görür.Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı
Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı
Cihazınız smart. Yani yazılımları web protokolü üzerinden server' dan çalıştırıyorsunuz. Full yazılımın herhangi bir etkisi olmaz. Çekirdek yazılım da zaten son sürüme sahipsiniz. Eskiden söylediğimiz gibi; "Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın." Vestel ya da puhu tv tarafından uygulama codecleri, protokolleri düzeltilir, siz aralıklarla uygulamaya giriş yapıp deneyin.
ustam v.2.45.35 ide yükledim olmuyor belki ful yazılım yüklenirse düzelir diye umut ediyorum.Alakanız için teşekkür ederim.
Bir aydan fazla oldu aynı durum devam ediyor.Akilli tv alacağım diye VESTEL almasın kimse.alakaniz için teşekkür lerCihazınız smart. Yani yazılımları web protokolü üzerinden server' dan çalıştırıyorsunuz. Full yazılımın herhangi bir etkisi olmaz. Çekirdek yazılım da zaten son sürüme sahipsiniz. Eskiden söylediğimiz gibi; "Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın." Vestel ya da puhu tv tarafından uygulama codecleri, protokolleri düzeltilir, siz aralıklarla uygulamaya giriş yapıp deneyin.
yanlış yazılım yukledim diye tv acılmiyor yardımcı olurmusunuz rica etsem 47PF9090 tv
yanlış yazılım yukledim diye tv acılmiyor yardımcı olurmusunuz rica etsem 47PF9090 tv
ustam banada bi yardımcı olsan yanlış yazılım yukledim banaCihazınız smart. Yani yazılımları web protokolü üzerinden server' dan çalıştırıyorsunuz. Full yazılımın herhangi bir etkisi olmaz. Çekirdek yazılım da zaten son sürüme sahipsiniz. Eskiden söylediğimiz gibi; "Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın." Vestel ya da puhu tv tarafından uygulama codecleri, protokolleri düzeltilir, siz aralıklarla uygulamaya giriş yapıp deneyin.
abi banada yardımcı olurmusunPuhu tvZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Puhu tvBir aydan fazla oldu aynı durum devam ediyor.Akilli tv alacağım diye VESTEL almasın kimse.alakaniz için teşekkür ler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.ustam banada bi yardımcı olsan yanlış yazılım yukledim bana
Mboot 361 - 10085608 - MB91 V.366n bu yazılımı versen tamamdır benim işim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu yazılımı yukledim yanlışlıkla ve tv ısıgı yaniyor ama acılmiyor
neden kimse cevap vermiyor
47PF9090 TV yanlışlıkla MB96 yazılımı yükledim tv vestel yazısında kalıyor nasıl olacak ustam ful yazılım atsam duzelirmi sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim
abi banada yardımcı olurmusun
2020 Yılında üye olmuşsun Pazartesiden itibaren saat 01:59 Da yazmaya başlamışsın 12 Tane mesajın var. Araştırmadan yazılar yazmışsın bir çok markada sıkıntı var belki de söz konusu platform smart desteğini kesiyor sadece androide destek verecek bizlerde sonucu bekliyoruz. Televizyonunuzda yeni değil neredeyse 7. Yılına giriyor üzerinde yazılım desteği kesilmiş bir anakart var.Bir aydan fazla oldu aynı durum devam ediyor.Akilli tv alacağım diye VESTEL almasın kimse.alakaniz için teşekkür ler
abi taktım ama vestel yazısı geliyor ama altaki ısık yanıp sunmuyor ısık hic yanmiyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Ok tuşuna 30 Saniye kadar basılı tutun mb9X Ana kartlarda yükleme geç başlar bir de önceki yanlış yüklediğiniz yazılım boot bölümünü kendine göre oluşturduysa orijinal yazılımı almayabilir.abi taktım ama vestel yazısı geliyor ama altaki ısık yanıp sunmuyor ısık hic yanmiyor