M Çevrimdışı

mustafaka

Yeni Üye
20 Ara 2023
32
25
yanlış yazılım yukledim diye tv acılmiyor yardımcı olurmusunuz rica etsem 47PF9090 tv
IMG_4562.jpg

yanlış yazılım yukledim diye tv acılmiyor yardımcı olurmusunuz rica etsem 47PF9090 tv
IMG_4562.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

B bafra isimli üyeliğinizden istek yapmamışsınız.

fark nedir onu anlayamadım ama oradan istek yapayım tekrar.
Multi hesap kullanımı nedeniyle üye uzaklaştırılmıştır.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı

Sa ustalarım elimde vestel 32 inç tv mevcut mb140 ankarta sahib tv açıldıktan sonra kendi kendine ses kısıyor açıyor belli bi süre sonra kapanıp geri açılıyor tekrar ses kısma açma döngü aynı şekilde devam ediyor sorun yazılım mı
Arkadaki açma kapama düğmelerinin üzerine hafifçe bastırarak hareket ettirin. Çözülmüyorsa sökülüp TV üzerindeki kontrol kartının temizlenmesi, oksitlenme kısa devre varsa değiştirilmesi gerekir. Bu durumdayken cihaza yazılım yüklemeye çalışmayın! Oradaki tuşlardan komut algılayacağı için yazılım yüklemesine müdahale edebilir, cihaz daha fazla zarar görür.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
20231220_031644.jpg

ustam v.2.45.35 ide yükledim olmuyor belki ful yazılım yüklenirse düzelir diye umut ediyorum.Alakanız için teşekkür ederim.
Cihazınız smart. Yani yazılımları web protokolü üzerinden server' dan çalıştırıyorsunuz. Full yazılımın herhangi bir etkisi olmaz. Çekirdek yazılım da zaten son sürüme sahipsiniz. Eskiden söylediğimiz gibi; "Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın." Vestel ya da puhu tv tarafından uygulama codecleri, protokolleri düzeltilir, siz aralıklarla uygulamaya giriş yapıp deneyin.

E Çevrimdışı

ede46

Yeni Üye
19 Ocak 2020
13
54
Cihazınız smart. Yani yazılımları web protokolü üzerinden server' dan çalıştırıyorsunuz. Full yazılımın herhangi bir etkisi olmaz. Çekirdek yazılım da zaten son sürüme sahipsiniz. Eskiden söylediğimiz gibi; "Alıcınızın ayarlarıyla oynamayın." Vestel ya da puhu tv tarafından uygulama codecleri, protokolleri düzeltilir, siz aralıklarla uygulamaya giriş yapıp deneyin.
Bir aydan fazla oldu aynı durum devam ediyor.Akilli tv alacağım diye VESTEL almasın kimse.alakaniz için teşekkür ler

M Çevrimdışı

mustafaka

Yeni Üye
20 Ara 2023
32
25
IMG_4562.jpg

IMG_4562.jpg

ustam banada bi yardımcı olsan yanlış yazılım yukledim bana

Mboot 361 - 10085608 - MB91 V.366n bu yazılımı versen tamamdır benim işim​

IMG_4577.jpg

IMG_4574.jpg

bu yazılımı yukledim yanlışlıkla ve tv ısıgı yaniyor ama acılmiyor
IMG_4577.jpg

IMG_4574.jpg

neden kimse cevap vermiyor

47PF9090 TV yanlışlıkla MB96 yazılımı yükledim tv vestel yazısında kalıyor nasıl olacak ustam ful yazılım atsam duzelirmi sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim

IMG_4578.jpg

Puhu tv
abi banada yardımcı olurmusun

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
ustam banada bi yardımcı olsan yanlış yazılım yukledim bana

Mboot 361 - 10085608 - MB91 V.366n bu yazılımı versen tamamdır benim işim​

IMG_4577.jpg

IMG_4574.jpg

bu yazılımı yukledim yanlışlıkla ve tv ısıgı yaniyor ama acılmiyor
IMG_4577.jpg

IMG_4574.jpg

neden kimse cevap vermiyor

47PF9090 TV yanlışlıkla MB96 yazılımı yükledim tv vestel yazısında kalıyor nasıl olacak ustam ful yazılım atsam duzelirmi sizden ricam yardımcı olursanız sevinirim

IMG_4578.jpg

abi banada yardımcı olurmusun
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Bir aydan fazla oldu aynı durum devam ediyor.Akilli tv alacağım diye VESTEL almasın kimse.alakaniz için teşekkür ler
2020 Yılında üye olmuşsun Pazartesiden itibaren saat 01:59 Da yazmaya başlamışsın 12 Tane mesajın var. Araştırmadan yazılar yazmışsın bir çok markada sıkıntı var belki de söz konusu platform smart desteğini kesiyor sadece androide destek verecek bizlerde sonucu bekliyoruz. Televizyonunuzda yeni değil neredeyse 7. Yılına giriyor üzerinde yazılım desteği kesilmiş bir anakart var.

Geri
Üst Alt