Şimdi sana verilen yazılımı bunun üzerine yükle.abi bak boyle olmuş mb90 kurtarma yazılımı buldum onu atım actı ama son durum bundan ibaret
hangisini ustune eklimŞimdi sana verilen yazılımı bunun üzerine yükle.
mb90 yükleyip tv açmışsın bunun üzerine sana verilen son yazılımı verip yazdırmayı dene umarım sonuç verir.2 tane verildi
hangisini ustune eklim
mb90 yükleyip tv açmışsın bunun üzerine sana verilen son yazılımı verip yazdırmayı dene umarım sonuç verir.
cihaz şuan açık son verilen yazılımı deneinşallah abi ikisini birmi yapim yoksa en son verilen yazılımı tek bunun ustunemi yuklim
Bu tv nin donanımı orijinal mi?inşallah abi ikisini birmi yapim yoksa en son verilen yazılımı tek bunun ustunemi yuklim
cihaz şuan açık son verilen yazılımı dene
umarım yazılımı alır.
Bu tv nin donanımı orijinal mi?
Kapağı açıp anakart resmini ekler misin.acmadı abi mavi ışık sabit yaniyor hep son yazılımı atınca
bilmiyorum abi acım bakimi arkasına orda yazarmı
Anakart MB91 MB90 ile alakası yok tekrar bir yazılım yetkisi verdim güncelleme yaptım bunu bir dener misin
iki tane var hangisini denimAnakart MB91 MB90 ile alakası yok tekrar bir yazılım yetkisi verdim güncelleme yaptım bunu bir dener misin
indireceğiz yazılım size bildirim yoluyla gönderilir.iki tane var hangisini denim
Eski yetkileri sildim. Şimdi tekrar yazılım (V366s) Yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.iki tane var hangisini denim