D Çevrimdışı

demir42

Yeni Üye
16 May 2020
7
44
stanby yapıp fişten çektikden sonra kanal listesini siliyor o yüzden son versiyon güncelleyim denemek istedim

MB82 anakartların güncelleme yazılımıyla eklenebilecek ekstra bir özelliği kalmadı. TV' de bir problem var mı?
stanby yapıp fişten çektikden sonra kanal listesini siliyor o yüzden son versiyon güncelleyim denemek istedim

Ö Çevrimdışı

ömer öztürk

Yeni Üye
22 Kas 2023
13
40
N Çevrimdışı

nurhatduman

Yasaklı Üye
23 Kas 2023
4
33
Merhabalar,

2 hafta evvel REGAL 43R654FCR 43" televizyon aldım,Fakat televizyon your device has failed verification / System halted hatası veriyor.
Fişi çekip tekrar taktığımda 10-20 dakika normal yayın izlerken televizyon donuyor,ekran gidiyor ve kendi kendine açıp kapanıyor.Regal yazısı geldikten sonra yine kapanıyor,televizyon kendi kendine 5-10 kez açıp ışık verip kapanıyor.Regal yazısından sonra tekrar açılıyor ama yine kısa bir süre sonra donup kapanıyor.

Televizyonun problemini çözebilmem için yardımcı olur musunuz?
Televizyonun bilgilerini fotoğrafta paylaşıyorum

20231102_035808.jpg
Aynı marka ve aynı sorun bende de oluyor. TV fişe taktığımda Bazen Regal yazısı geliyor ışığı yanıyor sonra kapanıyor kendiliğinden böyle devam ediyor. Bazen açılıyor rast gelirse biraz izleniyor sonra donuyor yine aynı durum oluyor bazen de uyarı alıyorum görseldedir model ve uyarı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

IMG_20231123_003311.jpg
IMG_20231123_002254.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynı marka ve aynı sorun bende de oluyor. TV fişe taktığımda Bazen Regal yazısı geliyor ışığı yanıyor sonra kapanıyor kendiliğinden böyle devam ediyor. Bazen açılıyor rast gelirse biraz izleniyor sonra donuyor yine aynı durum oluyor bazen de uyarı alıyorum görseldedir model ve uyarı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

IMG_20231123_003311.jpg
IMG_20231123_002254.jpg
TV garanti dahilinde midir?

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yeni aldık ama garanti belgesi vs bulunmuyor
Siz yine de önce Yetkili Servis ile iletişime geçin. Yazılım yüklemesi esnasında oluşabilecek hasarlar sonrası garanti dahilinde destek alabilme ihtimaliniz ortadan kalkmasın. Eğer problem yazılım değil, donanım kaynaklıysa hepten çözümsüz hale gelmesin.

Sonuç alamayacak olursanız süreçle ilgili bilgilendirirsiniz, yardımcı oluruz.

N Çevrimdışı

nurhatduman

Yasaklı Üye
23 Kas 2023
4
33
Garantiye götürebilecek durumda değiliz ne yazık ki garantisi varsa bile

Siz yine de önce Yetkili Servis ile iletişime geçin. Yazılım yüklemesi esnasında oluşabilecek hasarlar sonrası garanti dahilinde destek alabilme ihtimaliniz ortadan kalkmasın. Eğer problem yazılım değil, donanım kaynaklıysa hepten çözümsüz hale gelmesin.

Sonuç alamayacak olursanız süreçle ilgili bilgilendirirsiniz, yardımcı oluruz.
Bulunduğumuz konumdan dolayı garantiye götürme şansımız bulunmuyor ne yazık ki

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Garantiye götürebilecek durumda değiliz ne yazık ki garantisi varsa bile
Anladım. O zaman önce ilk kuruluma yönlendireceğim;

Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçeneği ile cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. (Açılırsa)

Eğer işlemi gerçekleştiremezseniz By_Trol By_Trol ustamız foruma giriş yaptığında full yazılım için desteğini isteyeceğiz. Anakart MB181tc.

Tv garanti kapsamında değişim hakkınız bile var ziyan olmasın servisten destek alınız. 0 850 222 4 123
By_Trol By_Trol ustamız tarafından aynı! cihaz için daha önce cevap verilmiş. Forumda multi hesaba izin vermiyoruz. Aynı cihazla ilgili açılacak tüm hesaplar aynı şekilde uzaklaştırılacaktır.

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

nurhatduman

Yasaklı Üye
23 Kas 2023
4
33
Anladım. O zaman önce ilk kuruluma yönlendireceğim;

Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçeneği ile cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. (Açılırsa)

Eğer işlemi gerçekleştiremezseniz By_Trol By_Trol ustamız foruma giriş yaptığında full yazılım için desteğini isteyeceğiz. Anakart MB181tc.
Açıldığı zaman yaptım onu. O zaman dan beri hiç açılmadı. Fişi takınca bir süre bekliyor sonra ışığı geliyor hafif bir lacivert gibi ekran sonra kapanıyor. Belli aralıklarla bu şekilde ilerliyor. Şu an fişte değil belki açılabilir ama kapandığı an yine yapacaktır.

IMG_20231123_005722.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yasaklanmışsınız fakat bu yazıyı görürsünüz garanti belgesi olmasa bile seri no üzerinden garanti olup olmadığı servis tarafından bilinir. Üst yazışmalarda eklediğiniz etiket resmine ait tv nin garantisi var, var fakat yetkisiz kişilerce müdahale edilmediyse var.

Geri
Üst Alt