By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Servis menüsünden factory reset yaptım düzelmedi
Tv nin ana kart resmi budur.
Servis menüsünden factory reset yaptım düzelmedi
Hdmi den açılmasını istiyorum ürünü kullanan yaşlı bazen hdmi geçiremiyor kaynak seçimlerini komple kapatıyorum hdmi hariç gene scarttan açılıyor değişiklik kaydolmuyorSiz tv nin hangi kaynaktan açılmasını istiyorsunuz donanımda değişiklik yapılmadı orijinal ise ya scarttan ya vga dan açılır çünkü o monitör tv içerisinde dahili uydu bölümü yok
Bir tane yazılım buldum ama atamıyorum çökme olur uymaz falan diyeSiz tv nin hangi kaynaktan açılmasını istiyorsunuz donanımda değişiklik yapılmadı orijinal ise ya scarttan ya vga dan açılır çünkü o monitör tv içerisinde dahili uydu bölümü yok
Önce tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra hdmi olan cihazı çalıştırın deneyin kendisi hdmi moduna girecek mi?Hdmi den açılmasını istiyorum ürünü kullanan yaşlı bazen hdmi geçiremiyor kaynak seçimlerini komple kapatıyorum hdmi hariç gene scarttan açılıyor değişiklik kaydolmuyor
Teşekkür ederim
Yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.Hdmi den açılmasını istiyorum ürünü kullanan yaşlı bazen hdmi geçiremiyor kaynak seçimlerini komple kapatıyorum hdmi hariç gene scarttan açılıyor değişiklik kaydolmuyor
Bir tane yazılım buldum ama atamıyorum çökme olur uymaz falan diye
Yazılımı nereden indireceğimYazılım verildi yükleyip sonucu yazın.
Sağ üstte bildirim çanı var oraya tıklayın.Yazılımı nereden indireceğim
Çok teşekkür ederim ilginiz için deneyip yarın yazacağımSağ üstte bildirim çanı var oraya tıklayın.
Rica ederiz.Çok teşekkür ederim ilginiz için deneyip yarın yazacağım
Type menu and then 4725 and post the resulting picture here.Selamlar
youtube çalışmıyor
TV Salora
Ves17MB97