Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,471
Bu seri bilgisi eski karta ait yeni kartın seri bilgisi lazım ki ona uygun full yazılım bulabilelim.
Bu seri bilgisi eski karta ait yeni kartın seri bilgisi lazım ki ona uygun full yazılım bulabilelim.
Selamlar,
Arkadaşımın hi-level 49UHL650 tvnin bordum su alması sonucu yanmış.
Üzerinde 17mb130s board vardı. Onun yerine ikinci el 50uhl650 ye ait 17mb130s board aldık. ekran düzgün göstermediği için 17mb130s v5 yazılım atmış. şimdi ekranda hiçbir görüntü yok, standby ışığı yavş yavaş yanıp sönüyor. yazılım atmak istediğimdede kumandadan ok + usb yaptığımda da az birazdaha hızlı yanıp sönüyor ama başka bir tepki vermiyor.
benim isteğim 17mb130s in kurtarma yazılımı olup olmadığı. Varsa bunu yazılımı talep edebilir miyim. Yazılım yoksada aklım da eski borad dan spi ve nand flash ı söküp yeni aldığım boarda taksam çalışır mı?
Yeni ana kartın üst veya alt tarafında beyaz kısımda yazan rakamların hepsini kart üzerinde nasıl yazılmışsa aynı şekilde buraya yazın yada yazı ve rakamlara ait net resim çekebilirseniz resim ekleyin. Bu arada kötü bir haber vereyim etiket resmini eklediğiniz tv V5 Yeni aldığınız kart V5 Olupta siz ona V3 Yazılım yüklediyseniz o ana kartın işi zor.
Konunun ilk mesajını okuyun
Bu anakart yazılımını gönderebilir misiniz
Bu Vestel tv güncel yazılımını paylaşırsanız sevinirim...
Bu Vestel tv güncel yazılımını paylaşırsanız sevinirim...
Etiket silindi biraz o yüzden yine göndereyim olduğu kadarKonunun ilk mesajını okuyun
Konunun ilk mesajını okuyun
Etiket silindi biraz o yüzden yine göndereyim olduğu kadar
Bu anakart yazılımını gönderebilirseniz sevinirim
Etiket silindi biraz o yüzden yine göndereyim olduğu kadar
full yazılım verildi. yükleyip bilgi verin.Merhaba iyi günler. regal 32r4020ha model regal televizyon var.
Elektriğe fişi takınca regalyazısı geliyor ve standby moduna geçiyor. daha sonra standby tuşuna basınca regal yazısı gelipyor 3 5 saniye yazı kalıyor sonra gidiyor. standby ışığı yanıp sönmeye başlıyor belli süre sonrada sabit yanıyor.
Full yazılım olursa sevinirimTeşekkür ederim bana çekirdek yazılımı lazım. Tv açılırken Vestel logosu 1sn yazıp ekran kararıyor. Karanlık ortamda ekrana ışık tutunca tv menüsü görünüyor. Yazılımdan sorunun da an şüphelendim.
senin sorununu çekirdek yazılım ortadan çözmez. full yada kurtarma yazılımıyla cihazı hayata dönderebilirsin.Teşekkür ederim bana çekirdek yazılımı lazım. Tv açılırken Vestel logosu 1sn yazıp ekran kararıyor. Karanlık ortamda ekrana ışık tutunca tv menüsü görünüyor. Yazılımdan sorunun da an şüphelendim.
Full yazılım olursa sevinirim
Bundan 1 sene önce bana full yazılımı birisi bana bu sitede verdi sağolsun. Fakat hdd Windows kurulumunda kaybettim. Farklı bir kullanıcı hesabı ile girmiş olmalıyım bulamıyorum. Teşekkür ederimsenin sorununu çekirdek yazılım ortadan çözmez. full yada kurtarma yazılımıyla cihazı hayata dönderebilirsin.
Sana kurtarma yazılımı verdim kart çok eski olduğu arşivimizde full yazılımı yok.
Kendi sunucumuzda bulunan tüm yazılımlar yıllardır veri kaybına uğramaksızın duruyor. Büyük ihtimal size harici upload siteleri üzerinden link verilmiştir.Bundan 1 sene önce bana full yazılımı birisi bana bu sitede verdi sağolsun. Fakat hdd Windows kurulumunda kaybettim. Farklı bir kullanıcı hesabı ile girmiş olmalıyım bulamıyorum. Teşekkür ederim
Burdan bakabilirmisin Hocam.
size verdiğim kurtarma yazılımını denediniz mi.?