slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Hocam yazılımın en güncel olduğunu biliyorum soru bu cihazın yazılımı mı çöktü sorun ondan kaynaklı ise güncel yazılımı bulup tekrar yüklersem düzelir mi onu deneyeceğim. Ama yazılımını bulamıyorum. Bu sitede bana biri yazılımı verdi yükledim ve kullandım ama yazılımı kaybettim maalesef
İki mesajınızı kaldırdım. İlk yazılım istediğiniz andan itibaren arıza tanımı yapmadığınız için SPAM yapıyorsunuz. Onları da gözönüne almadık.

Arıza bildirimi yaptınız, By_Trol By_Trol ustam gereken cevabı verdi;

Işığı tutunca görüntünün görünmesi led bar ve besleme kartı arızasını işaret ediyor bazı durumlarda ikisi birlikte arızalanabiliyor.
Aynı cihaz ve problemle ilgili ekleyeceğiniz bir sonraki mesajda tekrar uyarılmadan SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız!

T Çevrimdışı

tigerish88

Yasaklı Üye
14 Tem 2022
12
43
İki mesajınızı kaldırdım. İlk yazılım istediğiniz andan itibaren arıza tanımı yapmadığınız için SPAM yapıyorsunuz. Onları da gözönüne almadık.

Arıza bildirimi yaptınız, By_Trol By_Trol ustam gereken cevabı verdi;

Aynı cihaz ve problemle ilgili ekleyeceğiniz bir sonraki mesajda tekrar uyarılmadan SPAM yapmaktan uzaklaştırılacaksınız!
Bu sitede 1yıl önce bana full yazılımı verildi bilgisi olan bazı insanlar var. Ustanız yardımcı olamadığı için bilgisi olan birilerine başvurmak istedim. Yardımcı olmak yerine artık engel oluyorsunuz

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu sitede 1yıl önce bana full yazılımı verildi bilgisi olan bazı insanlar var. Ustanız yardımcı olamadığı için bilgisi olan birilerine başvurmak istedim. Yardımcı olmak yerine artık engel oluyorsunuz
O zaman engel olmaya devam edelim. Çünkü gerçekten ihtiyacı olanların daha fazla vaktini çalmaya ve sayfalarca aynı mesajları göndermeye izniniz yok. Hiçbir üyemizin ve biz yönetim ekibinin de yok.

Konunun net olarak anlaşılması adına, açıkça arıza detayı vermediğiniz sürece böyle yanlış anlaşılmalar oluşabiliyor. Yazılım verildi, yüklendi ve cihaz led bar arızasında olduğu için görüntü gelmiyor. Ustamızın bilgisi ile ilgili kusura bakmazsanız bizlerin şüphe duyduğu hiçbir nokta yok. (Üye geri bildirimleri dahil.)

Üye SPAM yapmak ve gereksiz agresif üsluptan dolayı uzaklaştırılmıştır.

A Çevrimdışı

alcatraz 

Aktif Üye
8 Haz 2020
63
29
Ekran-Alintisi199d681f697c5c1de.png
Ekran-Alintisi2144d60294543e23a.png

herkese merhabalar, vestel 50FD7300 full yazılıma ihtiyacım var. tv açılıp kapanıyor. anakart 17MB110S. anakart, panel ya da herhangi bir donanım değişmedi. teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt