slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!sn:8272616 901416
10122341---1907-901416
17mb211s v3
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!sn:8272616 901416
10122341---1907-901416
17mb211s v3
En son gönderdiğiniz full yazılım vardı USB'nin içinde ancak ekranda yazılım yükleniyor, güncelleniyor vs gibi bir program yüklemeye dair emare göremedim.Yazılımı bu şekilde yükleyebildiniz mi? Bir de hangi yazılımı bu şekilde yükleyebildiniz?
Yazılım yüklemesi gerçekleşmedi ancak usb ve mibox TV' ye takılı iken TV çalışıyor olarak anlıyorum. Böyle bir seçenek oluştuysa Menü > Kurulum > İlk Kurulum seçenekleri ile TV' yi ilk kuruluma çevirin. Ardından mibox bağlı değil iken TV' nin açılışını kontrol edin.En son gönderdiğiniz full yazılım vardı USB'nin içinde ancak ekranda yazılım yükleniyor, güncelleniyor vs gibi bir program yüklemeye dair emare göremedim.
Televizyon bir süredir Vestel yazısını Mibox bağlıyken de değilken de geçmiyor ve TV açılmıyordu. Şu anda bir sorun yok ancak kumandadan TV kapanmıyor şu an
Şu an usb olmadan mibox takılıyken de açılıyor ancak kumanda çalışmaz oldu. Acaba öncesinde de çalışmıyor muydu diye düşünüyorum. Kumanda çalışmadığından bahsettiğiniz ilk kurulum işlemini yapamıyorum. Kumandayı test edip bozuksa yenilemek gerekecek sanırımYazılım yüklemesi gerçekleşmedi ancak usb ve mibox TV' ye takılı iken TV çalışıyor olarak anlıyorum. Böyle bir seçenek oluştuysa Menü > Kurulum > İlk Kurulum seçenekleri ile TV' yi ilk kuruluma çevirin. Ardından mibox bağlı değil iken TV' nin açılışını kontrol edin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.
hilevel 50hl20 stanbay ısıgı yanıp yanıp sönüyor tv acılmıyor kurtarma yazılımı denendi düzelmedi full yazılım lazım
selamınaleykum hilevel 50hl20 stanbay ısıgı yanıp yanıp sönüyor tv acılmıyor kurtarma yazılımı denendi düzelmedi full yazılım lazım
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Mrb Vestel 32HB5000 MODEL İÇİN FULL YAZILIMA İHTİYACIM VAR YARDIMCI olabilir isminizFull yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
İki konu açmıştınız yapmanız gerekeni yazdım ilk mesajı okumadan yazarsanız yasaklanacaksınız.Mrb Vestel 32HB5000 MODEL İÇİN FULL YAZILIMA İHTİYACIM VAR YARDIMCI olabilir isminiz
Mrb Vestel 32 HB5000 model TV ilk açılışta Vestel yazısı ekrana gelip kayboluyor stanby ledi yanıp sönüyor yazılım yükleyince düzelirmi ana kart değişmediİki konu açmıştınız yapmanız gerekeni yazdım ilk mesajı okumadan yazarsanız yasaklanacaksınız.
İki konu açmıştınız yapmanız gerekeni yazdım ilk mesajı okumadan yazarsanız yasaklanacaksınız.
verdiğiniz yazılım ile sorun çözüldü ustam teşekklürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin sonucu yazın.
Resim eklemisiniz fakat rakamlar okunmuyor okunabildiği kadarı ile yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Mrb Vestel 32 HB5000 model TV ilk açılışta Vestel yazısı ekrana gelip kayboluyor stanby ledi yanıp sönüyor yazılım yükleyince düzelirmi ana kart değişmedi
Rica ederim.verdiğiniz yazılım ile sorun çözüldü ustam teşekklürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
selamün aleyküm.bana bu tvnin yazılımı gerekiyor.hiç bi yerde bulamadım.burdaki yazan yazılımların hangisi olduguna dair pek bir fikrimde yok.tv vestel yazısında kalıyor bir anda oldu nasıl oldu anlamadım.yazılımı indirip flash bellege yükleyip yapmak istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim...