slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ekran-Alintisi199d681f697c5c1de.png
Ekran-Alintisi2144d60294543e23a.png

herkese merhabalar, vestel 50FD7300 full yazılıma ihtiyacım var. tv açılıp kapanıyor. anakart 17MB110S. anakart, panel ya da herhangi bir donanım değişmedi. teşekkür ederim.
Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

U Çevrimdışı

user0909

Yeni Üye
26 Kas 2023
7
61
etiketini eklediğim televizyonumda Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) sorunu mevcut sanırım yazılımı güncellemek gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

unnamed2fac4c00ac05d086.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
IMG_4748.jpg

Yuklendiginde kalite dustugunden yine okunamiyorsa diye bilgileri asagiya ekliyorum.

Model No: 39FD5050
SN: 8230891 900377
PNL : 23572409
VPAZ: 20274946
Şu anda okunuyor. Teşekkür ederim.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Not: Cihazınız MB140 Anakarta sahiptir. Bellek seçebilir. 16 GB' tan büyük bellek kullanmamaya çalışın. Olmuyorsa farklı bellekler ile deneyin. Belleğin boot sektörünü kontrol edin ve gpt ise mbr yapın.

U Çevrimdışı

user0909

Yeni Üye
26 Kas 2023
7
61
Şu anda okunuyor. Teşekkür ederim.

Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Not: Cihazınız MB140 Anakarta sahiptir. Bellek seçebilir. 16 GB' tan büyük bellek kullanmamaya çalışın. Olmuyorsa farklı bellekler ile deneyin. Belleğin boot sektörünü kontrol edin ve gpt ise mbr yapın.
Desteğiniz için teşekkür ederim 2 farklı usb ile deneyebildim ancak olmadı.
Bellek gpt değil onu sorguladım bunda problem yok.
Acaba donanım kaynaklı bir sorun olabilir mi bazı yerlerde sinyal algılayıcı kart arızası denilmiş ama

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Desteğiniz için teşekkür ederim 2 farklı usb ile deneyebildim ancak olmadı.
Bellek gpt değil onu sorguladım bunda problem yok.
Acaba donanım kaynaklı bir sorun olabilir mi bazı yerlerde sinyal algılayıcı kart arızası denilmiş ama
Bir kurtarma yazılımı daha verildi. Aynı işlemleri bununla da deneyin. Sonucu bildirin.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Maalesef olmadı. başka bellek bulabilirsem onlarla da deneyeceğim ancak şimdilik bir sonuca ulaşamadım.
Son olarak Full yazılım veriyorum. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme işlemini birkaç kez deneyin. Eğer standby ışığı hızlı yanıp sönmeye geçmiyorsa kumanda pillerini değiştirin. MB140 anakartlar biraz özel olduğu için yükleme işlemini birkaç kez deneyin.

U Çevrimdışı

user0909

Yeni Üye
26 Kas 2023
7
61
Kullanılmamış yeni piller ile denedim ancak standby ışığı hızlı yanıp sönmeye geçmiyor önceki iki yazılımda da geçmemişti. İstanbul'da teknik destek alabileceği yer öneriniz var mı?

Etkisi olmuş mudur bilmiyorum ancak USB belleği televizyona değil Xiaomi Mi Box'ın Usb portuna takıp onu televizyona bağlayarak denedim ve sorun çözüldü. Desteğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kullanılmamış yeni piller ile denedim ancak standby ışığı hızlı yanıp sönmeye geçmiyor önceki iki yazılımda da geçmemişti. İstanbul'da teknik destek alabileceği yer öneriniz var mı?

Etkisi olmuş mudur bilmiyorum ancak USB belleği televizyona değil Xiaomi Mi Box'ın Usb portuna takıp onu televizyona bağlayarak denedim ve sorun çözüldü. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Yazılımı bu şekilde yükleyebildiniz mi? Bir de hangi yazılımı bu şekilde yükleyebildiniz?

Geri
Üst Alt