ben bildirimlerde birşey göremedim hocam nerde acaba ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
ben bildirimlerde birşey göremedim hocam nerde acaba ?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Sağ üst köşede bildirim çanı var.ben bildirimlerde birşey göremedim hocam nerde acaba ?
Elde bulunsun diye istemiyorum 3 d problemim konusunda istekte bulunduğum iki yazılimı deneyecektim diğerleri problemli o yüzden istemiştimDaha önce farklılıklarla ilgili Sayın Sota size gereken bilgiyi aktardı.
Aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyun. Forum genel kuralı olarak yazılımları toplu olarak, elde bulunsun diye, denemek için paylaşmıyoruz. O yüzden bir problem varsa markanın yetkili servisinden talepte bulunabilirsiniz.
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Bilgilendirme için; Sota , By_Trol .
MB95 için yapılabilecek birşey yok android box kullanmalısınız.Merhaba. Cihazda YouTube sorunu var bunun için güncel yazılımı bulabilir miyiz rica etsem?
Arşivimizde ki güncel yazılıma sahipsiniz.Vestel üretimi Hi-Level 49” smart tv için son sürüm yazılımını alabilirmiyim??
Ürün: 49H660
SN: 9972046 000001
Teşekkürler
Arşivimizde ki güncel yazılıma sahipsiniz.
cihaz bilgilerine ulaşamadım bu nedenle güncel sürüm var mi bilmiyorum.Hocam şöyle sorayım o zaman;
SSIPTV ayarları tmam sorunsuz ama yayına girince siyah ekran geliyo ses yo yada anlık gleip gidiyo araştırmamda sürüm güncelleme denmişti ama başka sorun ne olabilir yada iptv baska nasıl kullanılabilir?
cihaz bilgilerine ulaşamadım bu nedenle güncel sürüm var mi bilmiyorum.
ssiptv sorun yaşayan arkadaşlar linkteki konuda anlatıldığı şekilde çözüm üretmişler
SSIPTV uygulamasına alternatif MediaStation
Vewd Appstore dan kaldırılan SSIPTV uygulamasına alternatif olarak Media Station X kurulum rehberi. Rehberi hazırlayan @emrekara37 arkadaşımızın ellerine sağlık.tavsiyeforumu.com
Kardeşim gördüm ve mb140 indirip fat 32 çevirip flash bellege attım yazdıgın adımları tek tek uyguladım.fakat tv fişe takıp ok tuşuna defalarca basmama ragmen tv direk fişe takdıgım gibi tv hemen açılıp vetsel yazısı geliyor ve kalıyor o şekil.fişe takdııgm gibi direk hemen vestel yazısı çıkıyor 2 saniye gibi sürede flashı hiç görmüyor gibi.2 3 adet flash denedim 4 gb ve üzeri yine olmadı başka bir yol varmı izleyebilicegimiz.ben bu yazılım yükleme işini beceremedim sanırım.çünkü bin dosyasını snaki tv algılamıyor gibiSağ üst köşede bildirim çanı var.
Üyelere yazılım indirme yetkisi verildikten sonra hangi üyenin hangi yazılımları hangi tarihte indirdiğini görebiliyoruz siz bizim forumdan hiç yazılım indirmemiş olarak görünüyorsunuz tekrar yazılım indirme yetkisi verim tekrar deneyin.Kardeşim gördüm ve mb140 indirip fat 32 çevirip flash bellege attım yazdıgın adımları tek tek uyguladım.fakat tv fişe takıp ok tuşuna defalarca basmama ragmen tv direk fişe takdıgım gibi tv hemen açılıp vetsel yazısı geliyor ve kalıyor o şekil.fişe takdııgm gibi direk hemen vestel yazısı çıkıyor 2 saniye gibi sürede flashı hiç görmüyor gibi.2 3 adet flash denedim 4 gb ve üzeri yine olmadı başka bir yol varmı izleyebilicegimiz.ben bu yazılım yükleme işini beceremedim sanırım.çünkü bin dosyasını snaki tv algılamıyor gibi
Vestel üretimi Hi-Level 49” smart tv için son sürüm yazılımını alabilirmiyim??
Ürün: 49H660
SN: 9972046 000001
Teşekkürler
Mb211 Ana kartlı tv ler eskide kaldığı için üretici firma tarafından güncel yazılım yapılmıyor kısacası desteği kesildi Sota üstadında yazdığı gibi tv en son sürümdecihaz bilgilerine ulaşamadım bu nedenle güncel sürüm var mi bilmiyorum.
ssiptv sorun yaşayan arkadaşlar linkteki konuda anlatıldığı şekilde çözüm üretmişler
SSIPTV uygulamasına alternatif MediaStation
Vewd Appstore dan kaldırılan SSIPTV uygulamasına alternatif olarak Media Station X kurulum rehberi. Rehberi hazırlayan @emrekara37 arkadaşımızın ellerine sağlık.tavsiyeforumu.com
olur rica etsem yollarmısınızÜyelere yazılım indirme yetkisi verildikten sonra hangi üyenin hangi yazılımları hangi tarihte indirdiğini görebiliyoruz siz bizim forumdan hiç yazılım indirmemiş olarak görünüyorsunuz tekrar yazılım indirme yetkisi verim tekrar deneyin.