H Çevrimdışı

hriive

Yeni Üye
28 Kas 2023
6
39

Görüntü gittikten sonra ses devam ediyor mu?
Bir suredir ekranın sağ altında kararma mevcut idi fakat soluk da olsa görüntü vardı. Bazen TV kendini kilitliyor elektrik kesintisi yapınca solukluk yok oluyordu. Bugün itibariyle açılışta Vestel yazısı beliriyor ardından hemen görüntü kesiyor. Hafif bir beyaz ışık mevcut. Ses konusunu bilemiyorum mı box takılı idi hepsini söktüm TV den şu anda

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Bir suredir ekranın sağ altında kararma mevcut idi fakat soluk da olsa görüntü vardı. Bazen TV kendini kilitliyor elektrik kesintisi yapınca solukluk yok oluyordu. Bugün itibariyle açılışta Vestel yazısı beliriyor ardından hemen görüntü kesiyor. Hafif bir beyaz ışık mevcut. Ses konusunu bilemiyorum mı box takılı idi hepsini söktüm TV den şu anda
Televizyonunuzun modeli nedeniyle led barı sağ kenarda olduğu için alt sıradaki grubun yanmaması nedeyle kararma oluşuyordu şu an led grubu tamamen arızalı yazılım ile düzelmez kısacası televizyonda led arızası var.

H Çevrimdışı

hriive

Yeni Üye
28 Kas 2023
6
39
Televizyonunuzun modeli nedeniyle led barı sağ kenarda olduğu için alt sıradaki grubun yanmaması nedeyle kararma oluşuyordu şu an led grubu tamamen arızalı yazılım ile düzelmez kısacası televizyonda led arızası var.
Şu anda tamir ettirebilecek bütçem yok, cevabınız için çok teşekkür ederim. Yine de son bir deneme için uygun yazılım söyler misiniz acaba. Son bir umut denemek istiyorum. Çok teşekkürler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Şu anda tamir ettirebilecek bütçem yok, cevabınız için çok teşekkür ederim. Yine de son bir deneme için uygun yazılım söyler misiniz acaba. Son bir umut denemek istiyorum. Çok teşekkürler
Televizyonunuz riskli bir anakarta sahip sadece led arızası varken buna bir de anakart eklenmesin riski kabul ediyorum diyorsanız yazılım verilecektir.

L Çevrimdışı

livane2034

Yeni Üye
14 Şub 2020
3
41
Merhaba iyi aksamlar. vestel 65ud8900 tv acılmıyordu. logoda kalıyordu ,********************************** forumdaki bu yazılmı yukledım sımdıde açılıyor ilk kuru

IMG-20231127-WA0028.jpg

lum dil ekranında kaldı. kumanda işlemiyor. Yardımcı olurmusnuz ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhaba iyi aksamlar. vestel 65ud8900 tv acılmıyordu. logoda kalıyordu ,************************* forumdaki bu yazılmı yukledım sımdıde açılıyor ilk kuru

IMG-20231127-WA0028.jpg

lum dil ekranında kaldı. kumanda işlemiyor. Yardımcı olurmusnuz ?
Bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin yazılım televizyonun arka kapak etiket bilgilerine göre yüklenir yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
H Çevrimdışı

hriive

Yeni Üye
28 Kas 2023
6
39
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Hocam teşekkür ederim yükleme yaptı ama sorun çözülmedi dediğiniz gibi. Arka planda çok soluk şekilde Vestel yazısı göründü. Söylediğiniz sorunun güncel tamir fiyatı ne olur sizce hocam. Teşekkürler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hocam teşekkür ederim yükleme yaptı ama sorun çözülmedi dediğiniz gibi. Arka planda çok soluk şekilde Vestel yazısı göründü. Söylediğiniz sorunun güncel tamir fiyatı ne olur sizce hocam. Teşekkürler
Rica ederim fiyat konusunu bulunduğunuz şehirde araştırmanız daha doğru olur.

Geri
Üst Alt