T
tigerish88
Yasaklı Üye
- 14 Tem 2022
- 12
- 43
Deneyemedim tv annemde evime döndüm 1saat önce hocam yarın İnşallahsize verdiğim kurtarma yazılımını denediniz mi.?
Deneyemedim tv annemde evime döndüm 1saat önce hocam yarın İnşallahsize verdiğim kurtarma yazılımını denediniz mi.?
verilen yazılımı deneyin olmazsa başka çaresine bakılır.Deneyemedim tv annemde evime döndüm 1saat önce hocam yarın İnşallah
Çok teşekkür ederim düzeldi televizyon.full yazılım verildi. yükleyip bilgi verin.
Resmini eklediğiniz anakart MB81 Servis menü resmi MB91 Resimler sizin televizyona mı ait yoksa bulduğunuz resimleri buraya mı eklediniz. Ayrıca karanlık odada Işık tutunca menü görünüyor yazmışsınız. Bu yazınıza göre arıza led bar arızasıdır yazılım ile çözülmez.Teşekkür ederim bana çekirdek yazılımı lazım. Tv açılırken Vestel logosu 1sn yazıp ekran kararıyor. Karanlık ortamda ekrana ışık tutunca tv menüsü görünüyor. Yazılımdan sorunun da an şüphelendim.
Full yazılım olursa sevinirim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.Merhaba televizyonuma herhangi bir tamir işlemi yapılmadı televizyonum altta standby ışığı yanıyor sonra kumandada açıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor fakat ekranda hiç bi görüntü gelmiyor veya ses gelmiyor en sonun ışık sabit yanıyor ama tv açılmıyor.
Anakart mb81 hocam benim tv ye ait olan tekrar paylaşıyım. Tv'yi ilk açtığımda 1sn ekran açılıyor Vestel logosu net çıkıyor sonra ekran kararıyor. Evet ışık tutunca karanlıkta menü görünüyor. Led barlar mı değişmesi lazım. Teşekkür ederimResmini eklediğiniz anakart MB81 Servis menü resmi MB91 Resimler sizin televizyona mı ait yoksa bulduğunuz resimleri buraya mı eklediniz. Ayrıca karanlık odada Işık tutunca menü görünüyor yazmışsınız. Bu yazınıza göre arıza led bar arızasıdır yazılım ile çözülmez.
teşekkür ederim. :(Resmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel daha günceli yok.
Hocam yazılımın en güncel olduğunu biliyorum soru bu cihazın yazılımı mı çöktü sorun ondan kaynaklı ise güncel yazılımı bulup tekrar yüklersem düzelir mi onu deneyeceğim. Ama yazılımını bulamıyorum. Bu sitede bana biri yazılımı verdi yükledim ve kullandım ama yazılımı kaybettim maalesefteşekkür ederim. :(
Işığı tutunca görüntünün görünmesi led bar ve besleme kartı arızasını işaret ediyor bazı durumlarda ikisi birlikte arızalanabiliyor.Anakart mb81 hocam benim tv ye ait olan tekrar paylaşıyım. Tv'yi ilk açtığımda 1sn ekran açılıyor Vestel logosu net çıkıyor sonra ekran kararıyor. Evet ışık tutunca karanlıkta menü görünüyor. Led barlar mı değişmesi lazım. Teşekkür ederim
Dediğiniz şekilde talimatlar doğrultusunda yükledim ve çalıştı 16gb lik flash kullandım sorun olmadı 4 lük yoktu ama yüklendi ve çalıştı hem forumdakilere hem de size çok teşekkür ederim beni tamir masrafından kurtardınız çok saolsunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Rica ederiz.
Dediğiniz şekilde talimatlar doğrultusunda yükledim ve çalıştı 16gb lik flash kullandım sorun olmadı 4 lük yoktu ama yüklendi ve çalıştı hem forumdakilere hem de size çok teşekkür ederim beni tamir masrafından kurtardınız çok saolsun