çok teşekkür ederim sorun çözüldü şuan sıkıntısız çalışıyor emek veren herkese ayrıca teşekkür ederim hakkınızı helal edinFull yazılım verildi.
Helal olsun. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere.çok teşekkür ederim sorun çözüldü şuan sıkıntısız çalışıyor emek veren herkese ayrıca teşekkür ederim hakkınızı helal edin![]()
Rica ederiz.çok teşekkür ederim sorun çözüldü şuan sıkıntısız çalışıyor emek veren herkese ayrıca teşekkür ederim hakkınızı helal edin![]()
TV' yi açın. Menü > 4725 yapın. Çıkan ekran görüntüsünü buraya eksiksiz ekleyin.merhaba vestel 32ph3125d televizyon kapatıp açınca scart ta başlıyor kaynaklardan devre dışı bıraktığımda tekrar kapatıp açınca scart ta başlıyor servis menüsünden kapatmama izin vermiyor servis menüsünden işlem yapamıyorum. yardımcı olursanır sevinirim
![]()
TV arka etiketinin görselini okunaklı şekilde paylaşın.cümleten merhabalar SEG 32SCH5630 TV oğlan kumandanın kapama tuşuna basılı tutmuş sanırım logo geliyor kırmızı yanıp sönüyor ileriye atlamıyor biraz burayı araştırdım titanyum yazılımı mb140 yüklemek istedim indirmek için burdan talep etmem gerekli dedi. yardımlarınızı bekliyorum.
TV' yi açın. Menü > 4725 yapın. Çıkan ekran görüntüsünü buraya eksiksiz ekleyin.
İlk kurulum deneyin tv zaten monitör ya scarttan yada vga dan açılır.merhaba vestel 32ph3125d televizyon kapatıp açınca scart ta başlıyor kaynaklardan devre dışı bıraktığımda tekrar kapatıp açınca scart ta başlıyor servis menüsünden kapatmama izin vermiyor servis menüsünden işlem yapamıyorum. yardımcı olursanır sevinirim
![]()
Servis menüsünden factory reset yaptım düzelmediİlk kurulum deneyin tv zaten monitör ya scarttan yada vga dan açılır.
Siz tv nin hangi kaynaktan açılmasını istiyorsunuz donanımda değişiklik yapılmadı orijinal ise ya scarttan ya vga dan açılır çünkü o monitör tv içerisinde dahili uydu bölümü yokServis menüsünden factory reset yaptım düzelmedi
Servis menüsünden factory reset yaptım düzelmedi