maalesef değişen birşey olmadıMB140 kurtarma carbon 1 isimli dosyayı yüklemeyi tekrar deneyin.
Son düzenleme:
maalesef değişen birşey olmadıMB140 kurtarma carbon 1 isimli dosyayı yüklemeyi tekrar deneyin.
yeni yazılım verildi. deneyip bilgi verinmaalesef değişen birşey olmadı
merhaba yazılımı iki ayrı fat 32 formatlı flash bellek ile denedim maalesef sonuç değişmedi kurtarma değilde full yazılım mı istiyoryeni yazılım verildi. deneyip bilgi verin
Full yazılım verildi.merhaba yazılımı iki ayrı fat 32 formatlı flash bellek ile denedim maalesef sonuç değişmedi kurtarma değilde full yazılım mı istiyor
kurtarma yazılımı verildi. yükleyip sonucu bildirin.
tvyi açıyorum logo geliyor gri ekran 2 saniye sonra kapanıp tekrar açılıyor döngüye giriyor
Hocam gönderdiğiniz yazılımı dediğiniz gibi kurdum TV çalıştı.Tekrar tekrar teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın.
yazılıma ihtiyacım var vestelin kendi sitesinde bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim
güle güle kullanın.HOCAM GÖNDERDİĞİNİZ YAZILIMI DEDİĞİNİZ GİBİ KURDUM TV ÇALIŞTI TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.SAĞLICAKLA KALIN.
biz teşekkür ederiz güle güle kullanın.yazılımı kurdum çalıştı teşekkür ederim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor.
seg logosu geliyor ve televizyonun ışığı yanıp sönüyor yardımcı olabilirmisiniz? Hayırlı akşamlar.
Rica ederiz. Yalnız mümkünse mesajınızı düzenleyip büyük harfle yazımı kaldırın. Büyük harf bağırmak anlamına gelir.HOCAM GÖNDERDİĞİNİZ YAZILIMI DEDİĞİNİZ GİBİ KURDUM TV ÇALIŞTI TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.SAĞLICAKLA KALIN.