slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
9422011e-024b-4a8a-ada1-29799fd1c3bd.jpg

Hocam merhabalar. TV çalışırken bir anda kapandı ve tekrar açmaya çalıştığımda sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor. Daha önce de başka bir Hi-Level TV de karşılaşmıştım aynı problemle ve sitenizden indirdiğim mb140 yazılımı ile durumu çözmüştüm. Resimdeki TVim için yazılım gönderebilir misiniz bana da rica etsem? Şimdiden teşekkür ederim
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Not: Cihazınız MB140 Anakarta sahiptir. Bellek seçebilir. 16 GB' tan büyük bellek kullanmamaya çalışın. Olmuyorsa farklı bellekler ile deneyin. Belleğin boot sektörünü kontrol edin ve gpt ise mbr yapın.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Cevap alamadım

Yazılımlar istemiştim
temanin kendisi öyle.!
Daha önce farklılıklarla ilgili Sayın Sota Sota size gereken bilgiyi aktardı.

Aşağıdaki konuyu detaylı olarak okuyun. Forum genel kuralı olarak yazılımları toplu olarak, elde bulunsun diye, denemek için paylaşmıyoruz. O yüzden bir problem varsa markanın yetkili servisinden talepte bulunabilirsiniz.

Bilgilendirme için; Sota Sota , By_Trol By_Trol .

L Çevrimdışı

LyuBenz

Yeni Üye
29 Eyl 2020
4
71
1. If the main is a different model, even if it comes out of service mode, the image will still be bad.
2. If main is 17MB97, chances are it will be ok.
3. You can try the software below. At your own risk. It is for the panel with the N02 termination.
If the remote control no longer works, use a programmable one.

Thank you Sir!

F Çevrimdışı

fdn elk

Yeni Üye
4 Eyl 2023
14
36
merhaba 40 inç vestel tv logo geliyor kapanıp açılıyor full yazılım gönderirmisiniz
sn:7912047 701633
pnl:23396931
vpaz:20273543

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ö Çevrimdışı

ömer öztürk

Yeni Üye
22 Kas 2023
13
40
vestel tv açılınca ekrana vestel yazısı geliyor sonra ekran kararıyor belli bir süre sonra 30sn-1dk tekrar vestel yazısı geliyor ekran tekrar açılıyor.fakat bir türlü tv açılmıyor forumlarda araştırdığım kadarıyla yazılım ile alakalı bir durummuş o yüzden.

E Çevrimdışı

erenvardi

Yeni Üye
22 Kas 2023
4
23
telefona erişimim yok kusura bakmayın görsel paylaşamıyorum. televizyon seg 32sch5620
seg yazısı geliyor kapanıp açılıyor tekrar kapanıyor.

Geri
Üst Alt