Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
temanin kendisi öyle.!Evet
Temanın diğer yerlerinde sorun yok ama sol üst taraf böyle siyah oluyor
temanin kendisi öyle.!Evet
Temanın diğer yerlerinde sorun yok ama sol üst taraf böyle siyah oluyor
MB100 V2.15.14temanin kendisi öyle.!
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 1 2 aydır. Bazen TV açılıyor bazen ise seg yazısı geliyor - gidiyor - geliyor - gidiyor. Öndeki Led ışık yanıp sönüyor. Eski TV olduğu için mi stick aldım kurulumunu yaptım kapatıp açtığımda yine seg yazısı geldi gitti. Anlamadım bazen oluyor bazen düzeliyor. Aldığımdan beri hiç bir yazılım anakart vs değişimi yaptırmadım. Yardımcı olabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.
![]()
Yüklemeyi talimattaki gibi yaptım olmadı. Uzun süre ışık hızlı şekilde yandı söndü bir şey olmadı.10-15 dk bekledim.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Düzeltme yapayım. Tv yi aldığım akrabam sunny olan sistemini internete bağlanabilmek için vestel e çevirmiş. Verdiğiniz yazılım benimkine uygun mu.Yüklemeyi talimattaki gibi yaptım olmadı. Uzun süre ışık hızlı şekilde yandı söndü bir şey olmadı.10-15 dk bekledim.
Bu söyledikleriniz asıl mesajınızla zaten uyumlu değil;Yüklemeyi talimattaki gibi yaptım olmadı. Uzun süre ışık hızlı şekilde yandı söndü bir şey olmadı.10-15 dk bekledim.
Düzeltme yapayım. Tv yi aldığım akrabam sunny olan sistemini internete bağlanabilmek için vestel e çevirmiş. Verdiğiniz yazılım benimkine uygun mu.
Verilen kurtarma yazılımı paylaştığınız seri noya aittir. Bunun dışındaki donanım değişiklikleri v.b. ile ilgili herhangi bir işlem içermez.İyi günler hi level 49hl500 tv kumandadan açma tuşuna basınca standby ışığı yanıp sönmeye başlıyor ekran açılmıyor. Hangi güncelleme gerekir.
1.tv donanımı orjinal
![]()
2.ana kart değişikliği yapılmadı
3. Panel değişikliği yapılmadı
Yüklemeyi tamamladım şimdilik hiç bir sorun yok. İlk denememde olmadı TV ışığı hızlı hızlı yanıp sönmedi sonra tekrar denedim oldu. Sanırım kumandanın pili zayıf olduğundan ok tuşuna bastığımı algılamadı. Şu an herşey kolayca hallolmuş durumda çok teşekkür ederim.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Rica ederiz.Yüklemeyi tamamladım şimdilik hiç bir sorun yok. İlk denememde olmadı TV ışığı hızlı hızlı yanıp sönmedi sonra tekrar denedim oldu. Sanırım kumandanın pili zayıf olduğundan ok tuşuna bastığımı algılamadı. Şu an herşey kolayca hallolmuş durumda çok teşekkür ederim.![]()
What's wrong with the TV?Please! I need full Panasonic TX-40CW304 software
with 17MB97_VES400UNVS-2D-N03. Thanks!
![]()
TV goes to mode white/black/red/green/blue screen.What's wrong with the TV?
1. It is in service modeTV goes to mode white/black/red/green/blue screen.