Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,471
Selamlar,
Arkadaşımın hi-level 49UHL650 tvnin bordum su alması sonucu yanmış.
Üzerinde 17mb130s board vardı. Onun yerine ikinci el 50uhl650 ye ait 17mb130s board aldık. ekran düzgün göstermediği için 17mb130s v5 yazılım atmış. şimdi ekranda hiçbir görüntü yok, standby ışığı yavş yavaş yanıp sönüyor. yazılım atmak istediğimdede kumandadan ok + usb yaptığımda da az birazdaha hızlı yanıp sönüyor ama başka bir tepki vermiyor.
benim isteğim 17mb130s in kurtarma yazılımı olup olmadığı. Varsa bunu yazılımı talep edebilir miyim. Yazılım yoksada aklım da eski borad dan spi ve nand flash ı söküp yeni aldığım boarda taksam çalışır mı?

WhatsApp-Image-2023-11-19-at-22.01.57-1.jpg
WhatsApp-Image-2023-11-19-at-22.01.57.jpg
karta ait seri numara bilgisi olmadan yardımcı olamayız.

D Çevrimdışı

DrKaplan

Yeni Üye
20 Kas 2023
3
33
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 1 2 aydır. Bazen TV açılıyor bazen ise seg yazısı geliyor - gidiyor - geliyor - gidiyor. Öndeki Led ışık yanıp sönüyor. Eski TV olduğu için mi stick aldım kurulumunu yaptım kapatıp açtığımda yine seg yazısı geldi gitti. Anlamadım bazen oluyor bazen düzeliyor. Aldığımdan beri hiç bir yazılım anakart vs değişimi yaptırmadım. Yardımcı olabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

20231120_003144.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 1 2 aydır. Bazen TV açılıyor bazen ise seg yazısı geliyor - gidiyor - geliyor - gidiyor. Öndeki Led ışık yanıp sönüyor. Eski TV olduğu için mi stick aldım kurulumunu yaptım kapatıp açtığımda yine seg yazısı geldi gitti. Anlamadım bazen oluyor bazen düzeliyor. Aldığımdan beri hiç bir yazılım anakart vs değişimi yaptırmadım. Yardımcı olabilir misiniz, şimdiden teşekkürler.

20231120_003144.jpg
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

G Çevrimdışı

galyan61

Yeni Üye
19 Kas 2023
3
34
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Yüklemeyi talimattaki gibi yaptım olmadı. Uzun süre ışık hızlı şekilde yandı söndü bir şey olmadı.10-15 dk bekledim.

Yüklemeyi talimattaki gibi yaptım olmadı. Uzun süre ışık hızlı şekilde yandı söndü bir şey olmadı.10-15 dk bekledim.
Düzeltme yapayım. Tv yi aldığım akrabam sunny olan sistemini internete bağlanabilmek için vestel e çevirmiş. Verdiğiniz yazılım benimkine uygun mu.

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Düzeltme yapayım. Tv yi aldığım akrabam sunny olan sistemini internete bağlanabilmek için vestel e çevirmiş. Verdiğiniz yazılım benimkine uygun mu.
Bu söyledikleriniz asıl mesajınızla zaten uyumlu değil;

İyi günler hi level 49hl500 tv kumandadan açma tuşuna basınca standby ışığı yanıp sönmeye başlıyor ekran açılmıyor. Hangi güncelleme gerekir.

1.tv donanımı orjinal

20231119_132519.jpg

2.ana kart değişikliği yapılmadı
3. Panel değişikliği yapılmadı
Verilen kurtarma yazılımı paylaştığınız seri noya aittir. Bunun dışındaki donanım değişiklikleri v.b. ile ilgili herhangi bir işlem içermez.

Yükleme işleminde belleğin boot sektörünü kontrol edin. Gpt ise mbr ye çevirin. Küçük boyutlu bellek ile tekrar deneyin.

D Çevrimdışı

DrKaplan

Yeni Üye
20 Kas 2023
3
33
Yüklemeyi tamamladım şimdilik hiç bir sorun yok. İlk denememde olmadı TV ışığı hızlı hızlı yanıp sönmedi sonra tekrar denedim oldu. Sanırım kumandanın pili zayıf olduğundan ok tuşuna bastığımı algılamadı. Şu an herşey kolayca hallolmuş durumda çok teşekkür ederim. 👍🏻

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yüklemeyi tamamladım şimdilik hiç bir sorun yok. İlk denememde olmadı TV ışığı hızlı hızlı yanıp sönmedi sonra tekrar denedim oldu. Sanırım kumandanın pili zayıf olduğundan ok tuşuna bastığımı algılamadı. Şu an herşey kolayca hallolmuş durumda çok teşekkür ederim. 👍🏻
Rica ederiz. ☺️

L Çevrimdışı

LyuBenz

Yeni Üye
29 Eyl 2020
4
71
Please! I need full Panasonic TX-40CW304 software
with 17MB97_VES400UNVS-2D-N03. Thanks!

label7331b2a2af3a83a9.jpg

M Çevrimdışı

mkilic21

Yeni Üye
21 Kas 2023
2
34
Merhabalar,
Regal televizyonum daha önceden herhangi bir arıza ve tamir işlemi görmeden açılırken Regal yazısına müteakip 2 sn. içerisinde kapanmaya daha sonra tekrar açılmaya çalışıyor. Lakin ikinci Regal yazısında tamamen kapanıp kalıyor. Arıştırmalarım neticesinde son derece faydalı olan bu platformu buldum ve sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüm. Sizden ricam resmini eklediğim Tvnin yazılımını benimle paylaşmanız. İyi günler dilerim.

WhatsApp-Gorsel-2023-11-21-saat-13.09.31_69a2a386.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt