yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,619
- 73
1. It is in service modeTV goes to mode white/black/red/green/blue screen.
2. Imperfect contact at the lvds cable
3. Someone tried to fix the TV and failed.
4. It is not a software problem.
1. It is in service modeTV goes to mode white/black/red/green/blue screen.
Yes in service mode it's because another display size software is loaded! Different lvds connector.1. It is in service mode
2. Imperfect contact at the lvds cable
3. Someone tried to fix the TV and failed.
4. It is not a software problem.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Merhabalar,
Regal televizyonum daha önceden herhangi bir arıza ve tamir işlemi görmeden açılırken Regal yazısına müteakip 2 sn. içerisinde kapanmaya daha sonra tekrar açılmaya çalışıyor. Lakin ikinci Regal yazısında tamamen kapanıp kalıyor. Arıştırmalarım neticesinde son derece faydalı olan bu platformu buldum ve sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüm. Sizden ricam resmini eklediğim Tvnin yazılımını benimle paylaşmanız. İyi günler dilerim.
1. If the main is a different model, even if it comes out of service mode, the image will still be bad.Yes in service mode it's because another display size software is loaded! Different lvds connector.
Hocam, verdiğiniz dosyaları indirdim ve talimatları adım adım yerine getirdim sorunum çözüldü. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim.Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Not: Cihazınız MB140 Anakarta sahiptir. Bellek seçebilir. 16 GB' tan büyük bellek kullanmamaya çalışın. Olmuyorsa farklı bellekler ile deneyin. Belleğin boot sektörünü kontrol edin ve gpt ise mbr yapın.
Rica ederiz.Hocam, verdiğiniz dosyaları indirdim ve talimatları adım adım yerine getirdim sorunum çözüldü. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim.
Standby ışığında problem yok ve ses geliyorsa panel bağlantı LVDS kablolarını ve paneli kontrol edin. Yazılımla bir ilgisi yok ve bu koşullarda yazılım yüklemeniz de mümkün değil.Merhaba bu televizyona sahibim. Anakart panel vs değişmedi. Arka ledler çalışıyor, seste geliyor ama görüntü yok. Tahminimce panelde problem var ama yazılım varsa bi denemek istiyorum.
Diğer konularınız ve mesajlarınızı kaldırdım. Normal koşullarda SPAM yaptığınız için uzaklaştırılmış olmanız gerekiyordu. Tekrarı halinde uzaklaştırılacaksınız.Selamın aleyküm hayırlı bereketli günler. Yazilim konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Arka kapak etiketi maalesef yok sökülmüş yada düşmüş.
Vallahi bilmiyordum kusura bakmayın ben konu açamadım zannettim sonradan farkına vardım konu tekrarlarının özür dilerim. Tv deki problem vestel yazısı geliyor tv açılmıyor standby ışığı sürekli yanip sönüyor. Voltaj ölçümleri doğru çıkıyor ama tv de görüntü yok.Diğer konularınız ve mesajlarınızı kaldırdım. Normal koşullarda SPAM yaptığınız için uzaklaştırılmış olmanız gerekiyordu. Tekrarı halinde uzaklaştırılacaksınız.
TV' deki problem nedir?
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Vallahi bilmiyordum kusura bakmayın ben konu açamadım zannettim sonradan farkına vardım konu tekrarlarının özür dilerim. Tv deki problem vestel yazısı geliyor tv açılmıyor standby ışığı sürekli yanip sönüyor. Voltaj ölçümleri doğru çıkıyor ama tv de görüntü yok.