Işık yanıp sönüyor, tamamen sönmüyor. Ekrana baktım görüntü yok.Standby ışığı tamamen sönüyor mu? Ekrana telefon ışığıyla bakar mısınız? Görüntü var mı?
Işık yanıp sönüyor, tamamen sönmüyor. Ekrana baktım görüntü yok.Standby ışığı tamamen sönüyor mu? Ekrana telefon ışığıyla bakar mısınız? Görüntü var mı?
Yazılım için tekrar teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun. Anam babam çok sevinecek.Rica ederim.
Kurtarma yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.Işık yanıp sönüyor, tamamen sönmüyor. Ekrana baktım görüntü yok.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak YAZIN!vestel 17 mb 211 yazılım lazım atabilirmisiniz
vestel 17 mb 211 yazılım lazım atabilirmisiniz
Rica ederim televizyon uydu alıcılı standart bir televizyon olduğu için güncelleme yazılımının bir getirisi olmaz bu şekilde kullanmaya devam edin.Yazılım için tekrar teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun. Anam babam çok sevinecek.
28hd5400 için daha güncel bir yazlım daha vatsa verebilirseniz sevinirim.
Bir de toplu bisskey yüklenebiliyormu bu cihaza bilginiz var mı?
yükledim ama smart bölümünde siyahlık oluşuyorfull yazılım verdim yukleyip geri dönüş yapın.
Görsel atarmısın.yükledim ama smart bölümünde siyahlık oluşuyor
Görsel atarmısın.
Bu durum 1.34 sürümünün hepsin de oluyor birde 1.34 sürümlerde 4k videolar sekerek oynuyor 3d videolar iyi oynuyor
![]()
Bu durum 1.34 sürümünün hepsin de oluyor birde 1.34 sürümlerde 4k videolar sekerek oynuyor 3d videolar iyi oynuyor
2.15 sürümlerde ise smarta girerken bu durum olmuyor 4k videolar sekmeden oynuyor fakat 3d videolar karışıyor durum bu
Cevap alamadım değerli üstadlar![]()
2.15 sürümlerde ise smarta girerken bu durum olmuyor 4k videolar sekmeden oynuyor fakat 3d videolar karışıyor durum bu
sol üst köşedeki siyah bandı mı kastediyorsunuz.?Cevap alamadım değerli üstadlar
Evetsol üst köşedeki siyah bandı mı kastediyorsunuz.?
Temanın diğer yerlerinde sorun yok ama sol üst taraf böyle siyah oluyor
karta ait seri numara bilgisi olmadan yardımcı olamayız.Selamlar,
Arkadaşımın hi-level 49UHL650 tvnin bordum su alması sonucu yanmış.
Üzerinde 17mb130s board vardı. Onun yerine ikinci el 50uhl650 ye ait 17mb130s board aldık. ekran düzgün göstermediği için 17mb130s v5 yazılım atmış. şimdi ekranda hiçbir görüntü yok, standby ışığı yavş yavaş yanıp sönüyor. yazılım atmak istediğimdede kumandadan ok + usb yaptığımda da az birazdaha hızlı yanıp sönüyor ama başka bir tepki vermiyor.
benim isteğim 17mb130s in kurtarma yazılımı olup olmadığı. Varsa bunu yazılımı talep edebilir miyim. Yazılım yoksada aklım da eski borad dan spi ve nand flash ı söküp yeni aldığım boarda taksam çalışır mı?
![]()
![]()