slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
telefona erişimim yok kusura bakmayın görsel paylaşamıyorum. televizyon seg 32sch5620
seg yazısı geliyor kapanıp açılıyor tekrar kapanıyor.
Bu şekilde herhangi bir yazılıma ulaşamazsınız.

Son düzenleme:
Ö Çevrimdışı

ömer öztürk

Yeni Üye
22 Kas 2023
13
40
vestel tv açılınca ekrana vestel yazısı geliyor sonra ekran kararıyor belli bir süre sonra 30sn-1dk tekrar vestel yazısı geliyor ekran tekrar açılıyor.fakat bir türlü tv açılmıyor forumlarda araştırdığım kadarıyla yazılım ile alakalı bir durummuş o yüzden.
kusura bakmayın tv ile ilgili problemi yazmam gerektiğini bilmiyordum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
kusura bakmayın tv ile ilgili problemi yazmam gerektiğini bilmiyordum
Konunun ilk mesajında, konu içeriğindeki birçok mesajda ve aşağıdaki kurallar bölümümüzde bulunuyor;

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

Ö Çevrimdışı

ömer öztürk

Yeni Üye
22 Kas 2023
13
40
Konunun ilk mesajında, konu içeriğindeki birçok mesajda ve aşağıdaki kurallar bölümümüzde bulunuyor;

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hocam tekrardan kusura bakmayın bildirimler bölümünde (çan) kısmında full yazılımı göremedim ama?

F Çevrimdışı

fdn elk

Yeni Üye
4 Eyl 2023
14
36
By_Trol By_Trol ustamız yardımcı olmak adına yazılımı paylaşmış. Ancak alışkanlık haline gelmesin. Yazılım isteklerinizde ürüne ait etiket görselini ve TV' deki problemin detaylı açıklamasını e

By_Trol By_Trol ustamız yardımcı olmak adına yazılımı paylaşmış. Ancak alışkanlık haline gelmesin. Yazılım isteklerinizde ürüne ait etiket görselini ve TV' deki problemin detaylı açıklamasını ekleyin!
ilginize alakanıza teşekkür ederim eksik bilgi verdiysem kusurama bakmayın verdiğiniz yazılımı yükledim tv açılıyor yalnız logo vs resim gelmiyor panel yazılımı yüklemek gerekiyor galiba elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim

E Çevrimdışı

externnet

Yeni Üye
3 Ağu 2022
1
43

Selamlar

MB140 PANEL VES315WNDH-2D-N21 modeli bu sorunu renkler karışık panel ters çıkıyor yazılımdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881

Selamlar

MB140 PANEL VES315WNDH-2D-N21 modeli bu sorunu renkler karışık panel ters çıkıyor yazılımdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum.

Aşağıdaki konunun ilk mesajını okuyun. Gerekli bilgileri o konuda belirtin ve isteğinizi yapın;

F Çevrimdışı

fdn elk

Yeni Üye
4 Eyl 2023
14
36
Logo için panel yazılımı yüklenmez. By_Trol By_Trol ustamızın yanıtını bekleyin.
özür dilerim sorunu tam olarak ifade edemedim By_trol ustam yazılım gönderdi yükledim fakat ekranda görüntü yok tvnin arka aydınlatması çalışıyor yazılım yüklemeden önce vestel yazısı çıkıyor açılıp kapanıyordu şuan tv açılıyor fakat herhangi bir görüntü yok sinyal yok yazısı dahi çıkmıyor o yüzden panel yazılımı istedim zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
özür dilerim sorunu tam olarak ifade edemedim By_trol ustam yazılım gönderdi yükledim fakat ekranda görüntü yok tvnin arka aydınlatması çalışıyor yazılım yüklemeden önce vestel yazısı çıkıyor açılıp kapanıyordu şuan tv açılıyor fakat herhangi bir görüntü yok sinyal yok yazısı dahi çıkmıyor o yüzden panel yazılımı istedim zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkürler
By_Trol By_Trol ustamızın sizinle paylaştığı yazılım kurtarma yazılımı. Söz konusu yazılım panel yazılımı içermez ve panel yazılımına etki etmez. Daha önce başka bir kaynaktan başka yazılım yüklemeyi denediniz mi?

Bir de ustamızın verdiği yazılımın düzgün yüklendiğinden emin misiniz?

F Çevrimdışı

fdn elk

Yeni Üye
4 Eyl 2023
14
36
By_Trol By_Trol ustamızın sizinle paylaştığı yazılım kurtarma yazılımı. Söz konusu yazılım panel yazılımı içermez ve panel yazılımına etki etmez. Daha önce başka bir kaynaktan başka yazılım yüklemeyi denediniz mi?

Bir de ustamızın verdiği yazılımın düzgün yüklendiğinden emin misiniz?
daha önce aynı anakarta sahip başka bir tv için yazılım talebim olmuştu indirlenlerde karıştırmış olabilirim belki :slap

ilginize alakanıza teşekkür ederim eksik bilgi verdiysem kusurama bakmayın verdiğiniz yazılımı yükledim tv açılıyor yalnız logo vs resim gelmiyor panel yazılımı yüklemek gerekiyor galiba elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim

63bbfb17-32c4-466f-9260-214ad77fe67a.jpg
6263a75a-5648-4b54-99af-08ce20148317.jpg

daha önce aynı anakarta sahip başka bir tv için yazılım talebim olmuştu indirlenlerde karıştırmış olabilirim belki :slap

63bbfb17-32c4-466f-9260-214ad77fe67a.jpg
6263a75a-5648-4b54-99af-08ce20148317.jpg
tv anakart değişmedi anakart modeli 17mb140

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt