slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
merhaba arkadaşlar . forumda yeniyim . bir kaç yerde yazılım linki var, beğenmezsen indiremezsin diyor. beğenmediğim link kalmadı, yine de indirme linki ya açılmıyor. ya da talep et diyor. ne yapmam gerektiğini tam bilemedim.
tv marka modelim
VESTEL 4K SMART 49UD8400 49" LED
V.3.62.25.1 SVN: 272284 MB130
NEDENİNİ ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE KANALD CNN TURK GİBİ HD YAYINLARIN 12245 H 27500 SİNYALİ HEP SIFIR GÖSTERİYOR. TKGS BİLE BULAMIYOR. DİĞER HD KANALLARIN SİNYAL KALİTESİ %100 . SADECE BU KANALLARDA NEDEN ARIZA VAR ANLAYAMIYORUM. DİĞER KOMŞULARDA PROBLEM YOK.
BEN DE YAZILIMI GÜNCELLERSEM BELKİ DÜZELİR DİYE UMUT EDİYORUM.
BANA YAZILIM LİNKİ ATAR MISINIZ.
BİR DE CORE İLE FULL ARASINDA FARK NEDİR TAM ANLAYAMADIM. KUMANDAMDA NETFLIX TUŞU VAR. FARK EDER Mİ BİLMİYORUM.
ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDEİERİM
Yazılım isteği için hiç alışkın olamadığımız bir şeyi yapın ve Forum Kuralları! nı okuyun. Birşey için talep edin yazıyorsa sanırım bir sebebi vardır ve tüm açıklama kullanım klavuzu niteliğindeki Forum Kuralları sayfalarında ve mesaj yazdığınız konunun ilk mesajı! ndadır.
Kurallar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumu

TV' de Menü > Kurulum > İlk kurulum seçeneği ile temiz bir kurulum yapın ve diseqc ayarlarını sisteminize uygun şekilde doğru yapın. Ardından evinize ulaşan kabloyla ve çıkışla ilgili kontrolleri yapın. TV yazılımı yalnızca belirli frekanslardaki soruna etki etmez. Daha kesin bir bilgi için TV' nizi diğer komşularınızdan birine götürün ve onların bağlantısı ile yukarıda bahsettiğim ilk kurulum işlemini yapın.
Son düzenleme: