Kurtarma yazılımı verildi. Yazılımı yükleyip bilgi verin.merhaba, vestel 32PH5065S televizyonum açılışta vestel logosunda kalıp sürekli yeniden başlıyor. sanırım yazılım atmak gerek ama bulamadım.
anakart, panel değişmedi. orjinal.
yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek rica ederim.
Teşekkür ederim. talimatları izleyip yazılımı yükledim. tv açıldı, ilk kurulumu da yaptım. teşekkürler tekrardan. 8GB'lık flash bellek kullandım, sorun olmadıkurtarma yazılımı verildi. Yükleyip sonucu bildirin.
güle güle kullanın.Teşekkür ederim. talimatları izleyip yazılımı yükledim. tv açıldı, ilk kurulumu da yaptım. teşekkürler tekrardan. 8GB'lık flash bellek kullandım, sorun olmadı
Yine yanlış bölüm olsa da yazılımı bu defa erişiminize açıyorum. Bir sonraki isteğinizde güncelleme yazılımlarını aşağıdaki konudan isteyiniz;Herkese merhabalar. Anakart ya da panel değişimi yapılmadı. Bilgileri fotoğraflarda görünen televizyonumdan YouTube kullanabilmek için yazılım yüklemek istiyorum, yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Seri No: 7552113 600002
hangi başlığa bildireyim hocam yeniyim kusura bakmayın.Yine yanlış bölüm olsa da yazılımı bu defa erişiminize açıyorum. Bir sonraki isteğinizde güncelleme yazılımlarını aşağıdaki konudan isteyiniz;
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hangi başlığa bildireyim hocam yeniyim kusura bakmayın.
Alıntıladığınız mesajda belirttim. Ancak bu seferlik gerekli değil. Yazılımı zaten paylaştım. Yüklemeyi yaptıktan sonra youtube' u kontrol edin. Sonucu bildirirseniz seviniriz.hangi başlığa bildireyim hocam yeniyim kusura bakmayın.