By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.Vestel 49UD8200
Sn:8260156-901428
101207321906901428
17MB130S
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.Vestel 49UD8200
Sn:8260156-901428
101207321906901428
17MB130S
Yazılımı kontrol ettim dosya adı değişikliğine gerek yokyine aynı ama dosya adı degişikliği yapmam gerekiyormuş onu araştırıyorum.
Mb130 Ana kart yazılım desteği üretici firma tarafından uzun zamandır yapılmıyor. Sizin tv de yüklü olandan daha günceli arşivimizde olabilir.merhaba bu tv yi kullanıyorum. acayip kasıyor kumandası falan genel anlamda çok ağır hiç güncelleme almıyor. görüntü kalitesi zayıf geliyor. wifi bağlantısı kopuyor. en son yazılım güncellemesini rica edicem. değişim olur mu özellikle görüntü kalitesi bana çok zayıf gelmekte
ekledim buyrunMb130 Ana kart yazılım desteği üretici firma tarafından uzun zamandır yapılmıyor. Sizin tv de yüklü olandan daha günceli arşivimizde olabilir.
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Tv de en güncel sürüm yüklü ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapıp deneyin kasma konusunda fark olacaktır.ekledim buyrun
teşekkürler nasıl resetleme yapıyorum?Tv de en güncel sürüm yüklü ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapıp deneyin kasma konusunda fark olacaktır.
Menü/ Kurulum/ İlk kurulum/ "Tüm kanalları ve ilk kurulum için tüm ayarları silmek ister misiniz? Cihaz kapanıp açılacak" / Evet/ Okteşekkürler nasıl resetleme yapıyorum?
YA rica etsem mb95 full yazılım lazımcihazdaki sorun nedir.
Günceleme yazılımını full yazılım konusunun altından istiyorsunuz ayrıca İvedi-Acil vb ifadeler sorununuz çözümünü hızladırmaz.!
Son olarakta formata uygun şekilde yazılım talebinde bulunun. ( konuların 1. mesajında kılavuz mevcut)
bulunsun YA rica etsem mb95 full yazılım lazım
cihaz ters ve bulanık
hocam bulunsun mb95 ekran ters ve bulanık full yazılımı lazımMerhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
aynı mesaji defalarca yazdığınızı ama size kimse yardımcı olmadı-olamadı sebebini hiç düşündünüz mü.!s.a bana m95 yazılımı lazım ekran ter ve bulanık şimdiden teşekkürler
merhaba, kurtarma yazılımını indirmeniz için yetki verdim.Selamlar..
Vestel 32HB5000 televizyonum; Vestel yazısında kalıyor. Açılıp kapanıyor. Hangi yazılımı indirmeliyim. Yardımcı olabilir misiniz