Açılış sırasında VESTEL yazısı geliyor ve öyle kalıp açılış sekansı devam etmiyor.Cihazın sorunu nedir.
Cihaz açılırken VESTEL yazısı çıkıyor ancak açılış sekansı devam etmiyor.Cihazın sorunu nedir.
Son düzenleme:
Açılış sırasında VESTEL yazısı geliyor ve öyle kalıp açılış sekansı devam etmiyor.Cihazın sorunu nedir.
Cihaz açılırken VESTEL yazısı çıkıyor ancak açılış sekansı devam etmiyor.Cihazın sorunu nedir.
Cihazın arkasındaki etiketin fotoğrafını atarmisiniz.Açılış sırasında VESTEL yazısı geliyor ve öyle kalıp açılış sekansı devam etmiyor.
Cihaz açılırken VESTEL yazısı çıkıyor ancak açılış sekansı devam etmiyor.
Cihazın arkasındaki etiketin fotoğrafını atarmisiniz.
yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.
teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
teşekkürler.
Oldu çok teşekkür ederim.yazılımı verdim yükleyip bilgi verin.
s.a bana m95 yazılımı lazım ekran ter ve bulanık şimdiden teşekkürlerKontrol ettim linklerde sorun yok.
Konunun ilk mesajını okuyunuz.s.a bana m95 yazılımı lazım ekran ter ve bulanık şimdiden teşekkürler
anakartı söküp size yollasam tamiri mümkün mü? Yapılabilcek birşey var mı?doğrudur.o zaman tamirciye vermem gerekiyor herhalde
s.a m95 yazılımı yazım ekran trs ve karma karışikMerhaba;
İlgili sorunun çözümü için artık yazılım desteği yeterli olmaktadır. Daha önce sadece MB9X serisi için geçerli olan çözüm artık anakartların geneline yayılmaya başlamıştır.
konunun 1. mesajini okuyun.m95 yazılımı lazım cihaz ters ve bulanık
s.a m95 yazılımı yazım ekran trs ve karma karışik
yükleme yapıldı sorun çözüldüYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.
Rica ederim.yükleme yapıldı sorun çözüldü
çok teşekkürler emeğinize sağlık